+ Cevap Yaz
Results 1 to 2 of 2

PIRANHA Cloud SD/MMC Card Reader 1 GB mp4 player

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda PIRANHA Cloud SD/MMC Card Reader 1 GB mp4 player başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar ben bu marka bi mp4 player aldım dün.bilgisayardan şarj ediyordum ve içine dosya attım müzik dosyası..fakat ne şarj tamamen ...

New Member TaRaNiS Avatar
    Katılım tarihi
    05.01.2006
    Nereden
    izmir

PIRANHA Cloud SD/MMC Card Reader 1 GB mp4 player

arkadaşlar ben bu marka bi mp4 player aldım dün.bilgisayardan şarj ediyordum ve içine dosya attım müzik dosyası..fakat ne şarj tamamen doldu ne de dosya yüklendi hatta içindeki her şey silindi.grafik animasyonlu menü fln vardı ama şuan animasyonlar fln çıkmıyo ayrıca bazı bölümler çalışmıyo..ama şarkı yükledm onu dinleyebiliyorum ayrıca resm gönderebiliyorum yani makinenin içinde veri olarak saklayabiliyorum ama resmlere bakamıyorumbi yardım edebilir misinizz??

Power Member thekarga® Avatar
    Katılım tarihi
    07.02.2006
    Nereden
    Istanbul- 2 Yaka- Dada
    kardeşim anladığım kadarıyla, dandik bi uzakdoğu malı almışın, bi de garanti fatura falan hak getirmiş. Böyle ürünler genelde böyleler, fırsatın varsa aldığın yere götür. Tamir ederiz derseler, etsinler ama çok büyük ihtimal hemen yine bozulacaktır. O yüzden yenisiyle ya da başka bi ürünle değiştirmede ısrar et. Ya da paranın kurtarabildiğin kadarki kısmını kurtar...

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3