Hocam adamlar kabak gibi yukarıda yazmış adresi hala ne yardımız istiyorsunuz..?
![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda piranha webcam driver başlıklı konu tartışılıyor; Hocam adamlar kabak gibi yukarıda yazmış adresi hala ne yardımız istiyorsunuz..?...
Hocam adamlar kabak gibi yukarıda yazmış adresi hala ne yardımız istiyorsunuz..?
![]()
piranha ks1211 ne biçim bir camera arkadaşlar ya anladık çok güzel verimi çok iyi ama ulaşamamak çok kötü yaww umarım bu ssefer olur yüklediğim neyse ADAMO teşekkürler kardeşim rahman.deliloglu@hotmail.com driver cd kaybettim böylece tırmalıyoruz bulamıyoruz şu lanet sürümü msn adresimi yazdım yollarmısınız ve bu arada sadeece msnden yollarsanız memnun olurum çünkü öbür türlü beceremiyorum şimdidden teşekkür ederim![]()
arkadalar pranha ks1211 web camın drıverını bulamıyorum lutfen yardım edın.mail adresım;;;;kibrisfatihi_19@hotmail.com
arkadaslar onun yerine buraya atilsa bende de piranha K51211 midir KS 1211 midir neyse ondan var driver ariyorum suraya koyarsaniz çok sevinirim eger tek tek atiliyorsa batu_piwot@hotmail.com a atarsaniz sevinirim
ya arkadaşlar ben yeni üyee oldum bende pirhana KS189 MODELİ VAR driverimde var yanlız cd rom bozuk yükleyemiyorum.bana bu modelin driverini gönderebilirmisiniz.lütfen çok acilll....
beyler bana acıl piranha k51211 drıver lazım ama acıl atarsanız sevinirim mail olarak aslan_r_54@hotmail.com driverama olucam bulamadım int okadar araştırdım yok neyse atmanızı bekliyorum yada bana linkini atın yeter ok görüşürüz
ilk sayfada linkler var, okumadan mesaj atmayın.