Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında piranha webcam pc666 driver başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " piranha webcam pc666 driver
arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım bu driver ı çıldırmak üzereyim rica edicem yardım edin,sinir sahibi oldum el ..." şeklinde özetlenebilir....
piranha webcam pc666 driver
arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım bu driver ı çıldırmak üzereyim rica edicem yardım edin,sinir sahibi oldum el kadar alet yüzünden...
yok be dostum,aynen bu şekilde yazıyor piranha model : ub-pc666
ama vimicro diye bir firmanın malıymış sanırım bu bir arkadaş mail attı öyle söyledi nekadar doğru bilemem...ne biçim iş bu ya
piranha webcam pc666 driver
arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım bu driver ı çıldırmak üzereyim rica edicem yardım edin,sinir sahibi oldum el kadar alet yüzünden...
Arkadaşım dediğim web camın driver işte burada.Umarım işini görür...
Şu an elimdeki WebCam'in modeli ---> Piranha Vb-PC666'dır... Ve sizlerle bu WebCam'in driver'ını paylaşıyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Şayet link kullanım dışı olmaya başlarsa bana e-mail atmanız dahilinde linki yenileyebilirim inşaAllah.