Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Realtek Ac'97 ses kartı cok garip bir problem

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Realtek Ac'97 ses kartı cok garip bir problem başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "toshiba laptop kullanıyorum. hersey iyi giderken dün bir anda skype ta konusma baslattıgımda karsıdan gelen ses yokoldu onun yerine cızırtılar ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-01-08, 23:06   #1 (permalink)
camahara
New Member

Katılım tarihi: 09.01.08
Realtek Ac'97 ses kartı cok garip bir problem

toshiba laptop kullanıyorum. hersey iyi giderken dün bir anda skype ta konusma baslattıgımda karsıdan gelen ses yokoldu onun yerine cızırtılar gelmeye başladı. aynı şeyi msn de de başıma geldi ve bilgisayarın hata msajlarında ve acılma ve kapanmasında... ancak hala windows media player veya itunes kullanabiliyorum ve hiçbir sorun çıkmıyor bunlarda.... önce yeniden başlatayım dedim işe yaramadı... sonra 4-5 saat kapalı bıraktım bilgisayarı ve düzgün çalışmaya başladı sonra tekrar kapatıp açtığımda aynı sorunla bir kez daha karşılaştım. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
camahara çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-01-08, 00:10   #2 (permalink)
mondeogeforce
Power Member

mondeogeforce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.12.07
Resimler: 1
Cevap: Realtek Ac'97 ses kartı cok garip bir problem

ses kartinin surucusunu kaldirip yeniden yuklemeyi dene. garip birseymis.. belki faydasi olur..
mondeogeforce çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-01-08, 03:39   #3 (permalink)
camahara
New Member

Katılım tarihi: 09.01.08
Ynt: Realtek Ac'97 ses kartı cok garip bir problem

driver i tekrardan yükledim hala olmuyor ayrıca youtube de video actıgımda video normalden daha yavas hareket ediyor ve cızırtılar yapıoyr ancak msn skype taki konusmalarımda videoda herhangi bi sorun olmuyor sadece ses gelmiyor ama öte yandan benim mikrofon gayet güzel calısıyor...
camahara çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Realtek Ac'97 ses kartı cok garip bir problem ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Arkadaşlar Realtek Ac'97 Ses Kartı Problemi EMREKARAGÜLLE Çokluortam 4 01-01-08 15:50
garip bir problem pıncır2256 Çokluortam 0 28-10-07 18:14
Realtek AC'97 ses boğuk çıkıyor pacanaga Genel 13 07-02-07 16:16
garip bi problem guvenbasar Divx/DVD 4 02-09-06 15:37
Realtek AC'97 ALC 955 5.1 Sorunu djromeo Genel 1 24-04-05 23:03

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:14.