Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Ses Kartım Yanar mı? başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar elimde logitech x-530 ve ozaki dt-500 ses sistemleri var.birlikte kullanmak istiyorum.ses kartım onboard ve 3 çıkış var.birine çoklayıcı takıp ...
arkadaşlar elimde logitech x-530 ve ozaki dt-500 ses sistemleri var.birlikte kullanmak istiyorum.ses kartım onboard ve 3 çıkış var.birine çoklayıcı takıp 2 kıçış alıcam toplam 4 tane çıkış olcak.ve istediğimde olucak ama ses kartımın yanmasından korkuyorum...yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım ilk bağladığında birşey olmaz sende hissetmezsin bunu ama bir süre sonra ses kartı 2 ses sistemini süremediğinden aşırı zorlanmadan çıkış chip lerini yakar ses sistemi de istediği gücü alamadığı için yanmaz ama ondada senin hissedemeyeceğin ufak problemlere yol açar...
En iyisi Ozakiyi satıp 2.elden 20-30 liraya Audigy ses kartı al...dikkat et LS modeli olmasın...24 bit sese terfi etmiş, mükemmel kaliteye ulaşmış ve daha yüksek gürültü seviyesiyle Logitechleri öttürmüş olursun...