Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında skystar2.6d uyum sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "skystar2.6d almayı düşünüyorum bilgisayar rım 364 ram p3 866 mhz gforge4 64 mb ekran kartı msı6323 ana kart özellikle ana ..." şeklinde özetlenebilir....
skystar2.6d almayı düşünüyorum bilgisayarrım 364 ram p3 866 mhz gforge4 64 mb ekran kartı msı6323 ana kart özellikle ana kart ile sorun yaratırmı 230w lik enerji kaynağı var
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
Tavsiye etmem oldukça sorun yaşarsınız. Ram ve işlemciniz çok düşük sistemde ciddi kilitlenmelere yol açacaktır.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.