+ Cevap Yaz
Results 1 to 5 of 5

SONY MP3 PLAYER

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda SONY MP3 PLAYER başlıklı konu tartışılıyor; Dışardan görüldüğü kadar özellikle Türkiyedeki Mp3 Player piyasasında bence gerektiği ilgiyi görmediğine inandığım sony MP3 Player almaya karar verdim. Özellikle ...

V.I.Member Mr.Green Avatar
    Katılım tarihi
    14.04.2004
    Nereden
    ıรt & ккtς
    Blog Mesajları
    1

SONY MP3 PLAYER

Dışardan görüldüğü kadar özellikle Türkiyedeki Mp3 Player piyasasında bence gerektiği ilgiyi görmediğine inandığım sony MP3 Player almaya karar verdim. Özellikle bu modeli arkadaşımda görüp denediğimden dolayı hoşuma gitti. Ve fiyatıda performansına ve özelliklerine göre uygun. Sizin yorumlarınız nasıl?
    http://www.hepsiburada.com//productd...ductid=bd46355
    iLLeGaL & SaRP & S@RP

V.I.Member chnvat Avatar
    Katılım tarihi
    18.02.2006
    Nereden
    istanbul
    bence gayet ii bi mp3 plyr ama bi creative zen neeon bak derim onlar da oldukça kaliteli bide panasonic vardı ipod a rakip olarak çıkarılan fakat fiatını bilmiyorum ama yinede kullanım kolaylıı olarak ipod derim touch pad sayesinde 6lık ipodlarada bakabilirsin

Silver Member sectoreXeN Avatar
    Katılım tarihi
    30.08.2005
    Nereden
    Şimdi NJ - Birazdan NY
    bence başka bi ürüne bakmana gerek f/p dediğin gibi çok uygun.. olympus m:robe mr100 kullanıyorum bu aleti bilseydim bunu alırdım kesinlikle.. atrac özelliği sayesinde 1500mp3 yerine yaklaşık 10000 şarkı atabilirsin ama kaliteden ne kadar taviz verdiğini bilmiyorum işin içine sony olduğuna göre o da pek önemli bi oran deildir.

V.I.Member Mr.Green Avatar
    Katılım tarihi
    14.04.2004
    Nereden
    ıรt & ккtς
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı sectoreXeN tarafından iletildi.
    bence başka bi ürüne bakmana gerek f/p dediğin gibi çok uygun.. olympus m:robe mr100 kullanıyorum bu aleti bilseydim bunu alırdım kesinlikle.. atrac özelliği sayesinde 1500mp3 yerine yaklaşık 10000 şarkı atabilirsin ama kaliteden ne kadar taviz verdiğini bilmiyorum işin içine sony olduğuna göre o da pek önemli bi oran deildir.
    Daha önce Sony Walkman kullanmıştım. Yanında gelen yazılım Sonic Stage di galiba yani atrac ve atrac3plus formatlarına çeviren program. Kalitede fazla sorun olmuyodu. Yanlız ses çok az kısılıyordu. Bir cdnin içine 400 şarkı atınca atracın önemini o zamandan anlamıştım. Halen 2 tane Walkman cd playerım var evde gayet hoş.

Moderator diablo Avatar
    Katılım tarihi
    11.01.2002
    Nereden
    Japonya
    fiyat/kapasitesi baya iyimiş ... sony creative i yakalamış gibi ..

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3