Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Şuan alınabilecek en iyi dvd-writer başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar alınabilecek en iyi dvd-writer hangisi. Birde Nec 3540'ta dvd teknolojisinin getirdiği herşey var mı, çift katman, double layer vs...." şeklinde özetlenebilir....
Vallahı medya okuyucu ve yazıcıda asustan sasman, hız oalrak plextor fılan flaan lakın uzun omurluluk olarak kesınlıkle asus bır cd yazıcısını 3 sene hıc sorusnuz kullandıım cd romum 4 senesıne gırıyor hıc sorun yok dvd -rw sı sorunsuz claısıyor umarım uzun yıllarda oyle calısacak neyse hızlı olan avrdır elbette ama uzun omurde benım tercıgım ıcın etkılıdır ve sonuc asus
Vallahı markaları gecın ozellıklere bakın su an phılıpsın lıner cd lerın yanı dvd ve cd lerın uzerıne lazerle resım cızebılen aynı zmaanda ayzma ve okuma yapabılen brı modelı var oldukcada ucuz 130 mılyon cıvarında kesınlıkle kacırılmaması gerekn durum medyalar nekadar bılmıyorum aam ben dvd-rw oldugu halde alamyı dusunuyorum
Bu konu bir aydır değişik kişilerce açılıyor ve hep aynı şeyler konuşuluyor sonuçta nec 3540a da kitleniyor en azından bir ay geçse de öyle açsak konuyu ya da yeni bir yazıcı üzerinden daha az konu kirliliği olmaz mı forumda ?????
Bu konu bir aydır değişik kişilerce açılıyor ve hep aynı şeyler konuşuluyor sonuçta nec 3540a da kitleniyor en azından bir ay geçse de öyle açsak konuyu ya da yeni bir yazıcı üzerinden daha az konu kirliliği olmaz mı forumda ?????
pu hahaa.. neyse... kardes vala LG almada ne alırsan al.. neye dayanarak soluyorum.. ben teknik serviste calısıyorum(yani staj yapıyom) gunde en az 3-4 tane LG geliyo tamire.. benden solmesi.