hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Tv Kart' Tavsıye Edermısınız...........

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Tv Kart' Tavsıye Edermısınız........... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar ocagınıza dustum tv kartı almak ıstıyorum ama bu konuda pek bilgim yok driver sorunu yasamıyım bide turkce destegi olursa ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 23-06-08, 21:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Q_Edo
Rookie Member

Q_Edo Avatar

Katılım tarihi: 15.01.06
Nereden: ist
Tv Kart' Tavsıye Edermısınız...........

arkadaslar ocagınıza dustum tv kartı almak ıstıyorum ama bu konuda pek bilgim yok driver sorunu yasamıyım bide turkce destegi olursa ( tabi boyle bisey varsa) iyi olur donanımı mı yazıyorum

anakart : gigabyte Q.SLİ serisi
işlemci: core 2 duo 8400/3.00 ghz
gpu:nvida 8800 gts.667mb.320bit
ram:1+1=2 800mhz twinmoos
monıtor: benq fp75g 17'' lcd

200 ytl ayırdım lütfen bi yardım edın
Q_Edo çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 01:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
banek1
Cool Member
Bilgisayarım

banek1 Avatar

Katılım tarihi: 20.04.08
Nereden: ANKARA
Ynt: Tv Kart' Tavsıye Edermısınız...........

kardes tv kartı derken karasal yayınları izlemek icinmı yoksa uydu kartı mı alacaksın ona gore tavsiyelerde bulunulsun biraz daha net yazarsan daha kolay cozum bulursun
banek1 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 08:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
cihan841
Cool Member
Bilgisayarım

cihan841 Avatar

Katılım tarihi: 23.05.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6

analog için avertv-dijital için sky star2
Eski 24-06-08, 17:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
servet
Cool Member
Bilgisayarım

servet Avatar

Katılım tarihi: 05.06.06
Nereden: İSTANBUL
Resimler: 5

bende uydu için avermedia dvb-s pro dijital tv kartı var kutulu full aparat garanti . istersen 60 ytl ye verebilirm:.. :
servet şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 19:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
Q_Edo
Rookie Member

Q_Edo Avatar

Alıntı:
banek1 tarafından iletildi. Mesajı göster
kardes tv kartı derken karasal yayınları izlemek icinmı yoksa uydu kartı mı alacaksın ona gore tavsiyelerde bulunulsun biraz daha net yazarsan daha kolay cozum bulursun
oncelikle zaman ayırdıgın icin cok saol hem analog hem dijital izlemek istiyorum 2 tane canak ım var yukarda tv de türk 1c ve hotbird i izliyorum LNB leri cift cıkıslı yapıp aynı canaklardan bilgisayara kablo cekıcem anlatabildiysem ne mutlu bana
Eski 24-06-08, 19:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
Q_Edo
Rookie Member

Q_Edo Avatar

Alıntı:
cihan841 tarafından iletildi. Mesajı göster
analog için avertv-dijital için sky star2
cihan kardes skystar dusundum ama sigorta yanması oluyormus 2 arkadasım cok güzel kartlar diyor ama 2 side 3 ertane kart yakmıs bide cekmecede oturuyorum elektirik kesintisi haftanın 2 gunu oluyor bende bende kart yakmıyım diye alamıyorum zaman ayırdıgın için saol...
Eski 24-06-08, 19:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
Q_Edo
Rookie Member

Q_Edo Avatar

Alıntı:
servet tarafından iletildi. Mesajı göster
bende uydu için avermedia dvb-s pro dijital tv kartı var kutulu full aparat garanti . istersen 60 ytl ye verebilirm:.. :
kardes saol zaman ayırdıgın için bişey sorucam bende 2 tane canak var uydud alıcısından tv ye baglı
biri türk 1c digeri hotbird . bilmedigim olay su LNB lerim tek cıkıslı ben bunları cift cıkıslı LNB ile degiştirsem hem uydu alıcımda hemde bilgisayarımda izleye bilirmıyım kanal aradıgımda uydu alıcısı ve bilgisayarda kanallar birbirine karısırmı.........................
Eski 24-06-08, 20:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
servet
Cool Member
Bilgisayarım

servet Avatar

Katılım tarihi: 05.06.06
Nereden: İSTANBUL
Resimler: 5

Alıntı:
Q_Edo tarafından iletildi. Mesajı göster
kardes saol zaman ayırdıgın için bişey sorucam bende 2 tane canak var uydud alıcısından tv ye baglı
biri türk 1c digeri hotbird . bilmedigim olay su LNB lerim tek cıkıslı ben bunları cift cıkıslı LNB ile degiştirsem hem uydu alıcımda hemde bilgisayarımda izleye bilirmıyım kanal aradıgımda uydu alıcısı ve bilgisayarda kanallar birbirine karısırmı.........................
izleyebilirsin karışma olmadan
servet şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 23:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
banek1
Cool Member
Bilgisayarım

banek1 Avatar

Katılım tarihi: 20.04.08
Nereden: ANKARA

kardes su an ben ss2 uydu kartı kullanıyorum cift canak var ve cıft cıkıslı lnb lerle hem pc de hemde tv de kullanıyorum cift cıkıslı olması demek sinyallerın birbirinden ayrı olarak cıkması demek yanı pc de ve tv de sorunsuz kullanırsın birde arkadasın biri yama oluyomus demis masallah daha bende oyle bi sey olmadı 4 senedır tık demedı sorunsuz kullanıyorum ben sana ss2 tavsiye ederim cok kaliteli ve sorunsuz ama sen bilirsin.Masallah masallah
banek1 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-07-08, 13:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
tamamda27
New Member

Katılım tarihi: 25.06.08

slm arkadaslar bende sky2 dijital aldım uc yıl oldu üç yılda üç kere bakamadıım sımdıde kuramıyor pc ne yapayım yardımlarınızı beklıyorum şimdiden tsk
tamamda27 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Tv Kart' Tavsıye Edermısınız........... ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
bi sorunum var yardım edermısınız? asi_bir_tutku Anakart 2 03-05-08 15:21
lütfen yadım edermısınız ismail_ist Anakart 0 06-11-07 23:00
BANADA YARDIM EDERMİSİNİZ bala Notebook'lar... 6 06-03-07 11:05
lutfen yardım edermısınız bodrumman Genel 5 12-11-06 14:58
7610 artıları ve eksılerı ve tavsıye edermısınız? XanTIna Nokia 33 22-09-04 08:59

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:54.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999