Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

tv kartı alcam ama hangisi?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında tv kartı alcam ama hangisi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar üni öğrencisiim laptopta kullanmak için tv kartı alacam.bir sürü marka inceledim ama bi türlü karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-12-07, 13:33   #1 (permalink)
ridvan1
New Member

Katılım tarihi: 29.12.07
tv kartı alcam ama hangisi?

arkadaslar üni öğrencisiim laptopta kullanmak için tv kartı alacam.bir sürü marka inceledim ama bi türlü karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
ridvan1 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-12-07, 13:50   #2 (permalink)
asymetry
Silver Member

asymetry Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: balıkesir
Ynt: tv kartı alcam ama hangisi?

Alıntı:
ridvan1 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar üni öğrencisiim laptopta kullanmak için tv kartı alacam.bir sürü marka inceledim ama bi türlü karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
önerim budur:
Ucuzoem Alışveriş Dünyası : TV ve Radyo Kartları , , AVERMEDIA DVB-T HYBRID+FM VOLAR USB 2.0 TV KARTI , sanal magaza, e-ticaret, e-commerce, alışveriş, telefon,oyuncak,bilgisayar,ev aletleri,kişisel bakım,gourmet,hediyelik,kitap,saat,cd,dvd,ucuz oem,

Hayat; aldığın nefeslerin toplamı değil,nefesini kesen anların toplamıdır.
asymetry çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-12-07, 14:03   #3 (permalink)
servermaster
New Member

Katılım tarihi: 30.12.07
Nereden: türkiye

skyvision al derim skyvision-tv.com
servermaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-12-07, 14:15   #4 (permalink)
Crowbar
Ziyaretçi

Alıntı:
Şimdi Digital mi alıcaksınız yoksa Analogmu? Digital alırsanız uydudan kullanırsınız biliyorsunuz zaten.. Marka olarak skystar tavsiye ederim

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-12-07, 16:05   #5 (permalink)
servermaster
New Member

arkadaşım skyvision usb al derim bda yazılımı hdtv desteği kolay kurulumu Türkçe desteği ile mükemmel
servermaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-01-08, 11:26   #6 (permalink)
Aranel TinúvieL
New Member

Katılım tarihi: 27.12.07
Nereden: Manisa

merhaba arkadaşlar . bu tv kartlarını kullanabilmek için ekstradan bişeye gerek varmı uydu gibisinden?
Aranel TinúvieL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-01-08, 19:33   #7 (permalink)
servermaster
New Member

arkadaşım kendisi zaten uydu alıcısı vazifesi görüyor canak anten lnb gibi uydu alıcısının ekipmanı ile kullanılıyor ayrıca bir uydu alıcısına gerek yok bununla şifreli kanalları izleyebilir kayıt yapabilri uydu internet den download yapabilirsin uzakan kumandası ile oldukca konforlu bu özelliklere sahip uydu alıcılarının yanında bunun fiyatı çok daha az tavsiyem skyvision dijital kartlarıdır skyvision-tv.com adresinden daha detay alanilirsin.
servermaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-01-08, 20:43   #8 (permalink)
ridvan1
New Member

Katılım tarihi: 29.12.07

arkadaslar üni öğrencisiim para babası deil.şöyle ucuz yollu analog alacaz bı tane
ridvan1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-01-08, 17:08   #9 (permalink)
sekoya
Rookie Member

sekoya Avatar

Katılım tarihi: 29.03.05
Nereden: istanbul

Alıntı:
arkadaslar üni öğrencisiim para babası deil.şöyle ucuz yollu analog alacaz bı tane
Sakın Aver TV alama ben aldım pişman oldum...
skystar tabi ki fiyatıda 100 TL civarında
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-01-08, 19:08   #10 (permalink)
servermaster
New Member

arkadaşım skyvision dijital tv kartı al şifreli şifresiz kanalları izle kaydet uydu interneten download yap vs.vs.vs Ana Sayfa
servermaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

tv kartı alcam ama hangisi? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
512 ekran kartı alcam ama yardım turan2691 Ekran Kartları 8 05-10-07 20:47
EK alcam 3 Seçenek var Sizce Hangisi? n2XT Ekran Kartları 11 08-02-07 15:55
ekran kartı alcam yardım ado4 Ekran Kartları 10 22-08-06 14:01
200-240$ civarı ekran kartı alcam önerileriz???? rock the boy Ekran Kartları 27 19-10-04 02:27
ekran kartı alcam yardım edin!!! JaCKaL Ekran Kartları 15 11-12-02 09:25

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:46.