CREATIVE VISTA PLUS WEBCAM
Teknosa linki
Bu web cami alsam apache kadar verim alırmıyım acaba ??![]()
Apaçi linki
Hatta önerebileceğiniz başka modeller varsa onlarada açığım. Vereceğim maksimum 40 ytl .Cevaplar için şimdiden teşekkürler.![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Ucuz webcam ama hangisi? başlıklı konu tartışılıyor; CREATIVE VISTA PLUS WEBCAM Teknosa linki Bu web cami alsam apache kadar verim alırmıyım acaba ?? Apaçi linki Hatta önerebileceğiniz ...
CREATIVE VISTA PLUS WEBCAM
Teknosa linki
Bu web cami alsam apache kadar verim alırmıyım acaba ??![]()
Apaçi linki
Hatta önerebileceğiniz başka modeller varsa onlarada açığım. Vereceğim maksimum 40 ytl .Cevaplar için şimdiden teşekkürler.![]()
A4 Tech Derim ? Fiyatını Bilmiyorum Ama 35-40 Ytl Arası Görüntü Diyorsan Tam Sana Göre Ben Kullanıyorum Kendim Birçok Kamera Denedim Gözüme Çarpan O Oldu..!
Mavi Donanım Tıkla
CREATIVE'i kullandım öle aman aman bi cam değil yani kötü! apaçi ye bişi diyemem ama onunda creative'den aşağı kalır yanı yoktur. hee şöyle bişi war ortamdaki ışık çok önemli mesela bu cam'ler flerosan ışıkta süper görüntü weriyolar! sarı ışığa karşı alerjileri war![]()
Derin
forumun albümündeki resimi ben gece webcamla cektim ? Görüntü Çok iyi Msnde Donma ise çoook az![]()
Apache baya iyidir![]()
ben şu anda pegasus kullanıyorum fiyatı 45 ytl ışığı flm da var (kapatabiliyosun) görüntüsüde iyi ama ters ışıkta biraz parlak çıkabilirsin ama oda ışığını kapattığında webcam ışığı ile bayağı aydınlatıyor gerçi biraz gözüne gözüne giriyo ama ışık iyi yani
şu an evde pegasusu var görüntü gayet iiyi ama internet bağlantısına biraz yüklenin ce görüntü yavaşlıyooo
ama apache kullananlar bayağı mennunlar kamerayı hareket ettirince görüntü donmadan değişiyomuş dediler tabi bu sadece bir duyum
apache piyasa fiyatı 22$+kdv
O zaman Apaçi almak en mantıklısı gibi. Yardımlar ve yorumlar için sağolun..
Frisby yanlış yazmış olabilirim
Kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çok memnun creativeden falan çok daha iyi olduğunu söylediler
O internete yüklenince yavaşlama hattan kaynaklanıyor olmasın cam her zaman belli fps göndermiyormu makineye ne alakası var anlayamadımdeadlock tarafından iletildi.
![]()
Frisby 500 k lık çok kalite birçok kamera denedim sattığım için en iyisi bu fiyatı 32 ytl
A4 Tech Al Dostum Sen![]()
![]()
![]()