Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda ustalar lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor; yukardaki resimlere göre bağlantı nasıl yapılacak aldım kabloları ama bir türlü bağlantı yapamadım... yardımlarınız için tşk ederim....
en alttaki resimde, bir adet 3,5 mm erkek to 2 rca erkek kablo var. ya bundan iki tane daha edineceksin,
ya da, resimde mavi renkli kablolar var, 3 adet. bunlar da 3,5 mm dişi to 2 rca erkek kablo. bunları pcye bağlamak için de 3 adet 3,5 mm erkek ara kablo bulman lazım. bu ara kablo ile, bu mavi kablolar da elindeki siyah kablo ile aynı olur.
3,5 mm soketin birini pcdeki yeşil girişe takacaksın, kırmızı ve beyaza dikkat ederek, diğer ucunu da front L ve Front R olan girişlere.
aynı şekilde gri girişten Sur L/Sur Rye bağlantı, Turuncudan da Subwoofer/center girişine.
BLACKBOX kullanın ve top10hardware'e kaydedin. Ardından Bilgisayarım kısmına, Top10hardware nickinizi girerek sistem dökümünüze HWM üzerinden bakılabilmesini sağlayın. Bir sorunla karşılaşırsanız, yardım almanız hızlanacaktır.
dostum bu kadar büyük foto yüklenir mi ya...
photoshop denen medeni bir program var değil mi?![]()