Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "via marka 10 bord anakartım var fakat cd si yok formattan sonra ses kartını tanıtamıyorum via sitesinden indirdiğim birkaç drıver ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-01-08, 15:39   #1 (permalink)
ersinsarikaya
New Member

Katılım tarihi: 12.01.08
Nereden: istanbul
via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?

via marka 10 bord anakartım var fakat cd si yok formattan sonra ses kartını tanıtamıyorum via sitesinden indirdiğim birkaç drıver da olmadı yardımcı olursanız sevinirim ?
ersinsarikaya çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-01-08, 16:01   #2 (permalink)
next2022
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.01.08
Nereden: Trabzon
Ynt: via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?

anakartının marka ve modelini yazarsan yardım edebilirim

nasıl öğrenirim diyorsan zaten burada arkadaşlar anlatmış

Anakart Modelini Öğrenme

via chipsetinin adı ve doğru sürücüye ulaşmak için benim
için yeterli değil.

kolay gelsin
next2022 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-08-08, 04:37   #3 (permalink)
postmaster2000
New Member

Katılım tarihi: 13.08.08
Ynt: via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?

Alıntı:
ersinsarikaya tarafından iletildi. Mesajı göster
via marka 10 bord anakartım var fakat cd si yok formattan sonra ses kartını tanıtamıyorum via sitesinden indirdiğim birkaç drıver da olmadı yardımcı olursanız sevinirim ?
ersin is that you from ankara?
its paul in liverpool...
postmaster2000 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-08-08, 12:31   #4 (permalink)
pckopat_07
Silver Member

pckopat_07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
Resimler: 17

10board google de araştır yaaaaaaa
pckopat_07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
8737a, birkaç, bulamıyorum, buldum, drıver, fakat, ses

Konu araçları

via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yardımcı Olursanız Sevinirim Arkadaşlar... ^^MaTKaP^^ Genel 5 18-11-07 20:45
5.1 Problemim Var Yardımcı olursanız sevinirim pastnova Çokluortam 1 12-07-07 01:56
Yardımcı Olursanız Sevinirim ๓єгฬє Network 28 01-03-07 03:05
bana yardımcı olursanız sevinirim... mustafadogus Ekran Kartları 6 23-02-06 01:39
Yardımcı olursanız sevinirim alifuatexe Linux 6 02-12-05 10:08

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:51.