Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "via marka 10 bord anakartım var fakat cd si yok formattan sonra ses kartını tanıtamıyorum via sitesinden indirdiğim birkaç drıver ..." şeklinde özetlenebilir....
via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?
via marka 10 bord anakartım var fakat cd si yok formattan sonra ses kartını tanıtamıyorum via sitesinden indirdiğim birkaç drıver da olmadı yardımcı olursanız sevinirim ?
Ynt: via vt 8737a ses kartı drıver bulamıyorum. birkaç drıver buldum fakat yüklenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ?
Alıntı:
ersinsarikaya tarafından iletildi.
via marka 10 bord anakartım var fakat cd si yok formattan sonra ses kartını tanıtamıyorum via sitesinden indirdiğim birkaç drıver da olmadı yardımcı olursanız sevinirim ?
ersin is that you from ankara?
its paul in liverpool...