Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

Webcam + görüntülü chat

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında Webcam + görüntülü chat başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar yurtdışında çok arkadaş ve akrabam var . Hepsindede 10 internet cafe kuvvetinde bağlantı var. Benim makinam iyi bağlantım 256 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-10-04, 00:51   #1 (permalink)
ostracoda
New Member

Katılım tarihi: 18.11.03
Webcam + görüntülü chat

Arkadaşlar yurtdışında çok arkadaş ve akrabam var . Hepsindede 10 internet cafe kuvvetinde bağlantı var. Benim makinam iyi bağlantım 256 ADSL.Dolayısıyla webcam alıp görüntülü chat yapmak istiyorum Bu durumda;

1-Sizce hangi webcam'i almalıyım?
2-640*480 çözünürlük ve 30 fps destekleyen bir webcam alsam adsl hızım yetermi ? Yoksa 30 fps çokmu fazla ?
3-Bildiğiniz en iyi görüntülü chat programı nedir ?

Cevaplarınızı acilen bekliyorum. Yardım eden etmeyen herkeze çok ama çok teşekkür ederim.
ostracoda çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-04, 08:51   #2 (permalink)
pockey
Rookie Member

pockey Avatar

Katılım tarihi: 20.09.04
Nereden: İstanbul
web conferans da coznurlugun pek bi onemi yok xunku yuksek cozuurluk pek olmuyor hemde yuksek cozunurlugu senin upload genisligin saglayamaz.en iyi programlardan birisi ise yahoo messenger bana gore.alacagin cameranin az isikli ortamlarda iyi goruntu vermesi gerek en onemli sey bu.creative in modellerine yada philips in kilere goz at derim...
pockey çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-10-04, 11:21   #3 (permalink)
emremix_FB
Banned user

emremix_FB Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
Nereden: İstanbul
valla bende JTeck in IC320 modeli var çok karanlık bir oda olmadıkça görüntüsü gayet iyi alacaksan mutlaka 300K dan aşağı alma benim kamera 350K 30fps gayet iyi gecede eğer yakınında iyi bir ışık kaynağı varsa gayet iyi çekim yapıyo fiyatıda gayet makul 20$ bence creative ve philips ide incelemiştim almadan önce philips 30$ lığına baktım hiç bi farkı yok benim kameradan ama 80$ lığı nerdeyse prof. kamera gibi creativi ise hiç tavsiye etmem çok beğendiğim bir marka olmasına karşın webcamlari pek kaliteli gelmedi (çok yakın arkadaşımda var 1 hafta kadarda kullandım)FLY ın 300 modelide fena değil ama benim kameradan 50K düşük
emremix_FB çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:48.