+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

Windows 7 64 Bit Inca TV kartı Sorunu

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Windows 7 64 Bit Inca TV kartı Sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar şuanda Windows 7 64bit işletim sitemi kullanıyorum INCA’nın IT-AN17 modeli tv kartını aldım fakat tv kartı kullandığım işletim sistemi ...

Rookie Member cagdas80 Avatar
    Katılım tarihi
    22.07.2007
    Nereden
    Bursa

Windows 7 64 Bit Inca TV kartı Sorunu

Arkadaşlar şuanda Windows 7 64bit işletim sitemi kullanıyorum INCA’nın IT-AN17 modeli tv kartını aldım fakat tv kartı kullandığım işletim sistemi için bir türlü driver bulamıyorum bu tv kartını bilgisayara tanıtabilecek bir çözüm arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Moderator DonQuichotte Avatar
    Katılım tarihi
    03.06.2004
    Nereden
    izmir
    Blog Mesajları
    3

Ynt: Windows 7 64 Bit Inca TV kartı Sorunu

CDsindeki vista sürücüsünü kurun veya Windows 7 bilinmeyen aygıt olarak aygıt yöneticisine alsın. Siz TV programının yazılımını kurun ve kanal ayarlarını yapıp izlemeye başlayın.
    BLACKBOX kullanın ve top10hardware'e kaydedin. Ardından Bilgisayarım kısmına, Top10hardware nickinizi girerek sistem dökümünüze HWM üzerinden bakılabilmesini sağlayın. Bir sorunla karşılaşırsanız, yardım almanız hızlanacaktır.

New Member
    Katılım tarihi
    08.02.2010

Ynt: Windows 7 64 Bit Inca TV kartı Sorunu

Alıntı DonQuichotte tarafından iletildi. Mesajı göster
    CDsindeki vista sürücüsünü kurun veya Windows 7 bilinmeyen aygıt olarak aygıt yöneticisine alsın. Siz TV programının yazılımını kurun ve kanal ayarlarını yapıp izlemeye başlayın.
    merhaba,benimde windows 7 home premum işletim sistemim var,1.5 yıldır eski bilgisayarımda inca it-an-30 tv kartını kullanıyordum,ama incanın sitesinde w7 yazılımını bulamadım,acaba dediğiniz banada uyar mı ve nasıl yapabilirim

+ Cevap Yaz