Bu sayfada Donanım kategorisindeki Çokluortam forumunda Windows 7 64bit - AverTV 6 uyumsuzluğu başlıklı konu tartışılıyor; Windows 7 rc 64 bit'i yeni yükledim.Tv kartı driverın ve software kurulumunu kusursuz yaptım fakat AverTv 6 yı başlattığımda sağ ...
Windows 7 rc 64 bit'i yeni yükledim.Tv kartı driverın ve software kurulumunu kusursuz yaptım fakat AverTv 6 yı başlattığımda sağ altta "A running program isn't compatible with certain visual elements of Windows" diye bir uyarıyla karşılaşıyorum ve kanallar gri gözüküyor sanki şifreli yayın gibi. bu sorunu nasıl çözebilirim? teşekkür ederim.
Yardımınız için teşekkür ederim yalnız setup cdsinin aynısı ise indirmeyim. Kutusunda vista 64bit ile uyumlu olduğu yazıyor ama windows 7 de sorun çıkardı nedense
Arkadaşlar ekranın gri olmasını şu yöntemle çözebilirsiniz sistemin kurulu olduğu dizinde kullanıcı adınızın altındaki belgelerimin içinde AVerTV adlı klasör var klasörün içinde kullanıcı adınız ile aynı ini dosyası var ini dosyasının içindeki değerleri benim verdiğim değerler ile değiştirin işlem tamamdır
arkadaşlar aynı sorun bendede var fakat bende belgelerimdeki kullanıcı adının olduğu ini dosyasında değiştirilecek değerler yok
sorunu gideren arkadaşlar ini uzantılı dosyanın içeriğini buraya yazarmısınız?
şimdiden ilgilendiğniz için teşekkürler
windows 7 de tv kart dvb programları .reg dosyalarını kayıt defterine uyduramadıgı icin calısmıyor malesef ben 4 ayrı tv kartında bunu denedim bende 6 gb ram oldugu icin 64 bit kullanmak zorundayım win 7 de hosuma gidiyor güzel bir işletim sistemi malesef tv kartlarını güncelleme gelene kadar vista ve alt sürümlerinde kullanabilecegiz .