Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

windows media player sorunu.....!!!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında windows media player sorunu.....!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "No combination of filters could be found to render the stream. (Hata=80040218) bu hatanın nedeni hakkında bilgi ve çözümünü öğrenmek ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-06-01, 14:00   #1 (permalink)
TeRRitorY
Ziyaretçi

windows media player sorunu.....!!!

No combination of filters could be found to render the stream. (Hata=80040218) bu hatanın nedeni hakkında bilgi ve çözümünü öğrenmek istiyorum
herkeze eywallah....

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-01, 23:36   #2 (permalink)
mcazmi
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.09.00
Yanıt:windows media player sorunu.....!!!

Merhaba,

Oynatmaya çalıştığınız videonun codec'leri yüklü değil. MPEG-4 mi oynatamadınız?
mcazmi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-06-01, 18:23   #3 (permalink)
Indiana
Ziyaretçi

Merhaba

Tavsiyem Chip Dergisindeki Cd Yer verilen Codecleri Yüklemen Eğer Yoksa Al Fiyatı: 2.750.000 TL Olmasa Ben Bendeki Codeği yollarım elindeki Full versiyon olmadığında n dolayı böyle sorun çıkartıyor full versiyonda Microsoft'un yeni işletim sistemi olan Me 'cikte Tavsiyem Sakına ha Media player için makinaya iğrenç bir işletim sistemim yüklemem Microsoft Şu ana Dek yaptığı kendilerinde söylediği işletim sistemim

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-06-01, 02:34   #4 (permalink)
mcazmi
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.09.00

Indiana,

Bir de yazdıkların anlaşılabilseydi
mcazmi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-08, 22:43   #5 (permalink)
crew4
New Member

Katılım tarihi: 13.03.08
Ynt: windows media player sorunu.....!!!

lütfen acil yardıma ihtiyacım var,sorunum şu,,internetten tv izlediğim bir pro var,daha düne kadar izliyodum ama bugün izleyemiyorum,pro kanalları wmp üzerinden oynatıyor ve şimdi ise show tv ye tıkladığımda ''media usage rights aquisition'' diye bir uyarı çıkıyor be kullanıcı adı ve şifre istiyo,bu konuda acil yardım bekliyorum....
crew4 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:54.