Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında windows media player sorunu.....!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "No combination of filters could be found to render the stream. (Hata=80040218) bu hatanın nedeni hakkında bilgi ve çözümünü öğrenmek ..." şeklinde özetlenebilir....
No combination of filters could be found to render the stream. (Hata=80040218) bu hatanın nedeni hakkında bilgi ve çözümünü öğrenmek istiyorum
herkeze eywallah....
Tavsiyem Chip Dergisindeki Cd Yer verilen Codecleri Yüklemen Eğer Yoksa Al Fiyatı: 2.750.000 TL Olmasa Ben Bendeki Codeği yollarım elindeki Full versiyon olmadığında n dolayı böyle sorun çıkartıyor full versiyonda Microsoft'un yeni işletim sistemi olan Me 'cikte Tavsiyem Sakına ha Media player için makinaya iğrenç bir işletim sistemim yüklemem Microsoft Şu ana Dek yaptığı kendilerinde söylediği işletim sistemim
lütfen acil yardıma ihtiyacım var,sorunum şu,,internetten tv izlediğim bir pro var,daha düne kadar izliyodum ama bugün izleyemiyorum,pro kanalları wmp üzerinden oynatıyor ve şimdi ise show tv ye tıkladığımda ''media usage rights aquisition'' diye bir uyarı çıkıyor be kullanıcı adı ve şifre istiyo,bu konuda acil yardım bekliyorum....