| X-fi xtreme gamer sorunu Sevgili arkadaşlar,
Bugün aldığım x-fi xtreme gamer pc-i ses kartımla bütün gün boyunca uğraştım.daha önce kullandığım on-board ses kartı 5+1 creative inspire 5200 ses sistemimin bütün uydularından ses vermediği için bu kartı tercih ettim.fakat aynı sorunla tekrar karşı karşıyayım.ayrıca onca dolardöktüğüm bu kart on-board ses kartımdan daha kalitesiz sesler veriyor şu anda.Fakat elbetteki bugüne kadar bu x-fi kartlarla ilgili edindiğim bilgiler, aslında bu kartın performansının bu olmadığını, bişeyleri benim yanlış yaptığımı açıkça gösterior zannediorum.
Sizden bu konuda yardım isteyeceğim.Ses kartımı pc-i yuvasına yerleştirdikten sonra 5+1 ses sistemimin kablolarını renklerine göre ses kartıma monte ettim.daha sonra da paketten çıkan driver cdsini kullanarak ses kartımı bilgisayara tanıttım.windows xp kullanıyorum.
Gün boyunca çeşitli ayarlarla uğraştığım halde, ses kartımın ses sistemimi tanımasına rağmen istediğim sesleri alamadım.Ayrıca mp3lerin seslerinin bütün uydulardan gelmemesi ve seslerin eksik çıkması da beni delirtmiş durumda...
Bana bu konuda aynı kartı kullanan veya konuyla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı acaba?Basamak basamak anlaşılır bir şekilde forumdan beni konuyla ilgili aydınlatabilirseniz çok müteşekkir olurum.Saygılar... |