Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Çokluortam »

X-fi xtreme gamer sorunu

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Çokluortam forumu altında X-fi xtreme gamer sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sevgili arkadaşlar, Bugün aldığım x-fi xtreme gamer pc-i ses kartımla bütün gün boyunca uğraştım.daha önce kullandığım on-board ses kartı 5+1 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-10-07, 01:41   #1 (permalink)
Sanatkar
New Member

Katılım tarihi: 25.10.07
Nereden: Çanakkale
X-fi xtreme gamer sorunu

Sevgili arkadaşlar,
Bugün aldığım x-fi xtreme gamer pc-i ses kartımla bütün gün boyunca uğraştım.daha önce kullandığım on-board ses kartı 5+1 creative inspire 5200 ses sistemimin bütün uydularından ses vermediği için bu kartı tercih ettim.fakat aynı sorunla tekrar karşı karşıyayım.ayrıca onca dolardöktüğüm bu kart on-board ses kartımdan daha kalitesiz sesler veriyor şu anda.Fakat elbetteki bugüne kadar bu x-fi kartlarla ilgili edindiğim bilgiler, aslında bu kartın performansının bu olmadığını, bişeyleri benim yanlış yaptığımı açıkça gösterior zannediorum.
Sizden bu konuda yardım isteyeceğim.Ses kartımı pc-i yuvasına yerleştirdikten sonra 5+1 ses sistemimin kablolarını renklerine göre ses kartıma monte ettim.daha sonra da paketten çıkan driver cdsini kullanarak ses kartımı bilgisayara tanıttım.windows xp kullanıyorum.
Gün boyunca çeşitli ayarlarla uğraştığım halde, ses kartımın ses sistemimi tanımasına rağmen istediğim sesleri alamadım.Ayrıca mp3lerin seslerinin bütün uydulardan gelmemesi ve seslerin eksik çıkması da beni delirtmiş durumda...
Bana bu konuda aynı kartı kullanan veya konuyla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı acaba?Basamak basamak anlaşılır bir şekilde forumdan beni konuyla ilgili aydınlatabilirseniz çok müteşekkir olurum.Saygılar...
Sanatkar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

X-fi xtreme gamer sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Xpand Rally Xtreme save (profil) dosyası oneyangora Oyunlar 0 09-04-07 17:16
Gamer Motherboard ? GoldRebel Anakart 23 27-07-06 09:55
Delta Force Xtreme Blow-II Oyunlar 12 14-05-05 09:34
[B]256 MB ATI XTREME 9800 SE mi TORNADO FX5700 ULTRA 256 MB MI ?[/B] BUGATTI Ekran Kartları 30 03-11-04 12:45
Rally Championship XTREME SpAwN Oyunlar 0 21-01-02 23:52

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:35.