Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında 9800se overclock yapılırmı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben chip ağustos sayısında 9800se(256 bit) overclock yapmadan sadace modifiyeli bir sürücüyle 9800pro olacağını9 okumuştum sizler ne dersiniz hiç ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar ben chip ağustos sayısında 9800se(256 bit) overclock yapmadan sadace modifiyeli bir sürücüyle 9800pro olacağını9 okumuştum sizler ne dersiniz hiç deneyen oldumu acaba ?
arkadaşlar ben chip ağustos sayısında 9800se(256 bit) overclock yapmadan sadace modifiyeli bir sürücüyle 9800pro olacağını9 okumuştum sizler ne dersiniz hiç deneyen oldumu acaba ?
OVERCLOCK YAPILIR AMA MODLANMIŞ SÜRÜCÜ OLAYI FARKLI BEN DENEDİM PRO OLMADI AMA OLMA İHTİMALİ VAR MARKA BELİRTİRSEN BİRAZ DAHA NETLEŞİR MODLANMA İHTİMALİ.. BEN VGA SILENCER ALDIM AMA O.C SİZ KULLANIYORUM ARASIRA BENCHMARK YAPARSAM O.C. YAPIYORUM. RAMSINK ALINCA O.C Lİ KULLANIRIM HERHALDE BİDE OYUNLARDA KASILMIYOR ŞİMDİLİK.. (BENİM OYNADIĞIM OYUNLARDA.. )
her se de olmuyo ama 9800pro pcb sine sahip 9800se ler modlanarak pro oluyor bunuda deneyerek öğrenebilirsin ama hiçbir zaman pro kadar perf.lı olamaz. bütün testleri yapılmış problemsiz olduğu düşünülen se&pro ların doom 3 te yamulduğu söyleniyor... kısacası ne kadar para o kadar köfte..