Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

9800se overclock yapılırmı

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında 9800se overclock yapılırmı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben chip ağustos sayısında 9800se(256 bit) overclock yapmadan sadace modifiyeli bir sürücüyle 9800pro olacağını9 okumuştum sizler ne dersiniz hiç ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-09-04, 15:43   #1 (permalink)
alpbey
Senior Member

alpbey Avatar

Katılım tarihi: 21.07.04
Nereden: ist/k.çekmece
9800se overclock yapılırmı

arkadaşlar ben chip ağustos sayısında 9800se(256 bit) overclock yapmadan sadace modifiyeli bir sürücüyle 9800pro olacağını9 okumuştum sizler ne dersiniz hiç deneyen oldumu acaba ?
alpbey çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-04, 17:11   #2 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10
Alıntı:
bar2500 tarafından iletildi.
arkadaşlar ben chip ağustos sayısında 9800se(256 bit) overclock yapmadan sadace modifiyeli bir sürücüyle 9800pro olacağını9 okumuştum sizler ne dersiniz hiç deneyen oldumu acaba ?
OVERCLOCK YAPILIR AMA MODLANMIŞ SÜRÜCÜ OLAYI FARKLI BEN DENEDİM PRO OLMADI AMA OLMA İHTİMALİ VAR MARKA BELİRTİRSEN BİRAZ DAHA NETLEŞİR MODLANMA İHTİMALİ.. BEN VGA SILENCER ALDIM AMA O.C SİZ KULLANIYORUM ARASIRA BENCHMARK YAPARSAM O.C. YAPIYORUM. RAMSINK ALINCA O.C Lİ KULLANIRIM HERHALDE BİDE OYUNLARDA KASILMIYOR ŞİMDİLİK.. (BENİM OYNADIĞIM OYUNLARDA.. )
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-09-04, 17:17   #3 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
her se de olmuyo ama 9800pro pcb sine sahip 9800se ler modlanarak pro oluyor bunuda deneyerek öğrenebilirsin ama hiçbir zaman pro kadar perf.lı olamaz. bütün testleri yapılmış problemsiz olduğu düşünülen se&pro ların doom 3 te yamulduğu söyleniyor... kısacası ne kadar para o kadar köfte..

Bishop çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:17.