arkadaşlar, anladığınız üzere bir ekran kartına ihtiyacım var.
şöyle anlatayım, benim yeğenin bir bilgisayarı var. bu bilgisayarda fable: the lost chapters oynamak istiyormuş ama oynayamıyormuş. gidip bir baktım. bilgisayar şöyle:
p4 2ghz
işlemci
gigabyte agp slotlu anakart modelini bilmiyorum.
1,2gb
ddr 333 ram (2*512 + 1*256)
geforce 2 mx 64mb ekran kartı
ha birde high power 350watt psu. eskisini yaktı herif yeni değiştik
sorun şu ki, fable mx ekran kartlarında çalışmıyormuş. ben de yeğenime şöyle fx5200 gibi bir bayram hediyesi alsam diyorum fx5200'ü örnek olarak yazdım.
sizden istediğim, hem sistemi yormayacak, hem de agp slotlu, hoş bir ekran kartı modeli. ayrıca bunu nereden alabileceğimi de söylerseniz daha da memnun olurum
birkaç model buldum bunlar sistemi kasar mı sizce?
POWERCOLOR ATI RADEON 9600PRO 256MB 128BIT DDR2 DVI + TV/DVI Out AGP 8X EKRAN KARTI
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | POWERCOLOR ATI RADEON 9600PRO 256MB 128BIT DDR2 DVI + TV/DVI Out AGP 8X EKRAN KARTI
Palit FX5500 256 MB 128Bit TVO+DVI 8X AGP (bu güzel gibi

)
Palit FX5500 256 MB 128Bit TVO+DVI 8X AGP | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
XPERTVISION NVIDIA 256 MB FX5500 DDR AGP 8X TV-OUT \ DVI EKRAN KARTI
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | XPERTVISION NVIDIA 256 MB FX5500 DDR AGP 8X TV-OUT \ DVI EKRAN KARTI
AXLE NVIDIA GEFORCE FX5500 256MB 128BIT AGP 8X EKRAN KARTI
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | AXLE NVIDIA GEFORCE FX5500 256MB 128BIT AGP 8X EKRAN KARTI
SPARKLE NVIDIA GEFORCE FX5500 256MB 128 BIT AGP 8X TV-OUT EKRAN KARTI
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | SPARKLE NVIDIA GEFORCE FX5500 256MB 128 BIT AGP 8X TV-OUT EKRAN KARTI
en üstteki hariç diğerleri fx5500. marka farkı olur belki diye koydum. bunların dışında sizin önerilerinin var ise yazın lütfen ^^
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |