Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

AGP özelliğini etkinleştirmek

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında AGP özelliğini etkinleştirmek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Değerli arkadaşlar Geforce FX 5200 LE 128 Mb ekran kartı ve Asrock S478 P4 V88+ Anakart,anakartın 1x/2x/4x/8xözelliği,ekran kartınında4x/8x özelliği var.Everest ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-03-06, 22:12   #1 (permalink)
aen
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.12.05
Nereden: İzmir
AGP özelliğini etkinleştirmek

Değerli arkadaşlar

Geforce FX 5200 LE 128 Mb ekran kartı ve Asrock S478 P4 V88+ Anakart,anakartın 1x/2x/4x/8xözelliği,ekran kartınında4x/8x özelliği var.Everest diagnostik programındaki verilerde AGP desteği var ama etkin değil diyor ayrıca Fast Write özelliği var ama etkinleştirilmemiş diyor.Biosa giriyorum bu ayarların yanında Auto özelliği mevcut veya disabled görünmekte.......Şimdi tavsiyeniz nedir sn ustalara rica ediyorum,auto da mı bırakayım yoksa 8x desteğine almak gerekli mi?Yoksa Biostaki optimized ayarları mı uygulamak gerekir.değerli cevaplar için teşekkürler
aen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-06, 22:28   #2 (permalink)
Girdap
V.I.Member

Girdap Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa
Eğer 8x desteği varsa 8x olarak ayarla fast write ı etkinleştirme oyunlarda problem olabilir Bende Bir Asrock kullanıcsıyım. Bu şekilde ayarla +işlemci bölümündede herşeyi anable yoksa auto yaparsan daha çok verim alırsın saygılar

girdapbektas@gmail.com mail-messenger
Eski 04-03-06, 22:34   #3 (permalink)
aen
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.12.05
Nereden: İzmir
AGP özelliği

sevgili Girdap
cevap için teşekkürler auto da bırakıyorum ama AGP desteğini 8x e alıyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi?oynanan oyunlar COD2 ve GTA verim çok güzel aksama yok,
saygılar
aen çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-06, 22:54   #4 (permalink)
Girdap
V.I.Member

Girdap Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa
problem olmaz kardeşim bende o ayarlarda Celeron D 3.06 kullanıyorum hatta KNIGHT ONLINE oynuyorum internet üzerinden problemsiz
Bu arada bu anakartı tanıyorum daha bugün bu anakarta pentium 4
2.66 GHZ işelmci kullandık gerçekten güzel anakart Asus üretiyor
saygılar
Girdap çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:13.