Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

ASUS Extreme N6600GT SILENCER /HTD/256MB DDR3 (128Bit) karşı farklı seçenekler???

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında ASUS Extreme N6600GT SILENCER /HTD/256MB DDR3 (128Bit) karşı farklı seçenekler??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba arkdaşlar ben ASUS Extreme N6600GT SILENCER /HTD/256MB DDR3 (128Bit) ekran kartı aldım fakat bi sorun çıktığı için geri gönderdim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-12-05, 19:06   #1 (permalink)
iosono
Rookie Member

Katılım tarihi: 07.12.05
Nereden: Eskişehir
ASUS Extreme N6600GT SILENCER /HTD/256MB DDR3 (128Bit) karşı farklı seçenekler???

merhaba arkdaşlar ben ASUS Extreme N6600GT SILENCER /HTD/256MB DDR3 (128Bit) ekran kartı aldım fakat bi sorun çıktığı için geri gönderdim stokta üründe olmadığı için bekliyorum.bunun yerine başka bi ekran kartıda alabilirim.aynı fiyat civarında başka ne önerirsiniz.aldığım ekran kartının fiyatı 292$+kdv tavsiyede bulunursanı sevinirim.
Eski 11-12-05, 19:20   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
O karta o kadar para çok fazla arenanın stoklarını 6800gs girdi onu al derim o kadar para verdin madem...
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-05, 19:23   #3 (permalink)
deadlock
Senior Member

deadlock Avatar

Katılım tarihi: 12.11.05
Nereden: ankara
onun yerine nvidia 6800gs al o karttan çok daha iyi hatta 6800gt kadr performans sağlıyo üstelik senin yazdığın fiyat kadr fiyatı var şu sıralar türkiye ye gelecektiii
yok acelem var diyosan
saphire x800gto 219$+kdv
veya sapphire x800gto fireblade 242$+kdv
alabilirsin
test sonuçlarına bakabilirsin 6600gt ile x800gto arsındaki
www.tomshardware.com
deadlock çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-05, 19:25   #4 (permalink)
FIRST_BLOOD
V.I.Member

FIRST_BLOOD Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.12.05
Nereden: Samsun
Alıntı:
iosono tarafından iletildi.
merhaba arkdaşlar ben ASUS Extreme N6600GT SILENCER /HTD/256MB DDR3 (128Bit) ekran kartı aldım fakat bi sorun çıktığı için geri gönderdim stokta üründe olmadığı için bekliyorum.bunun yerine başka bi ekran kartıda alabilirim.aynı fiyat civarında başka ne önerirsiniz.aldığım ekran kartının fiyatı 292$+kdv tavsiyede bulunursanı sevinirim.
daha uygun fiyata 6800gs ler varken sırf pasif soğutuculu bir 6600gt nin bu kadar pahalıya satılması berbat bir durum.
iyi ekran kartı diye bunu bu fiyata satan satıcıyı da bir iki laf söylemek düşer ama yeri değil.
FIRST_BLOOD çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-05, 20:45   #5 (permalink)
iosono
Rookie Member

hım 6800 gs diorsunuz yani.bakalım şansımıza artık alabiliorsak onu alırız.tavsiyeler için teşekkürler...
iosono çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 01:06   #6 (permalink)
BoneSteeL
Banned user

BoneSteeL Avatar

Katılım tarihi: 24.11.05
Evet kesinlikle 6800GS alınmalı. 6600GT için o kadar para dökmek yazıktır günahtır 190$+kdv'lik karta 292$+kdv vermek.. Enteresan.
BoneSteeL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 01:44   #7 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.06.03
Nereden: Antalya
292$+kdv 6800GT fiyatına 6600GT yapsa yapsa Asus yapardı zaten
Frost çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 02:50   #8 (permalink)
iosono
Rookie Member

e o zman gs yerine gt de alınabilir.sonuçta ben 292 $ vermişim yani gidip bunu almak daha ii olur herhalde???
iosono çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 16:53   #9 (permalink)
BoneSteeL
Banned user

BoneSteeL Avatar

Katılım tarihi: 24.11.05
6800GT kalmadı piyasada
BoneSteeL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 17:11   #10 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
Bir kaç yerde stokta gözüküyor Leadtek PX6800GT TDH ama listeleri güncel olmayabilir tlf ile ulaşıp sorabilirsin.Yada biraz daha bekler 6800GS alırsın.
Frost çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 20:15   #11 (permalink)
iosono
Rookie Member

hım bekle bekle bi hal oldu zaten.neyse fazlada acele etmemek gerek herhalde.beklicez artık
iosono çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-05, 20:33   #12 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Bence 292 Dolar bir 6600 GT için çok para. Extreme değil Extreme ötesi olsa o kadar para etmez. Belliki tanınmamış küçük bir yerden almışsın.
Sana tavsiyem paranı geri alabiliyorsan al. Ve yerine bir 6800 GT yada bir 7800 GT al. En azından bütçe durumuna göre. Bulursunda... Tabi 292 Dolar + Kdv verebiliyorsan 400+kdv Dolarıda dişini sıkıp verebilirsin diye düşünüyorum o zaman bir 7800 GT ile oyunların altını üstüne getirirsin
Xeutitan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-12-05, 00:28   #13 (permalink)
iosono
Rookie Member

Alıntı:
Xeutitan tarafından iletildi.
Bence 292 Dolar bir 6600 GT için çok para. Extreme değil Extreme ötesi olsa o kadar para etmez. Belliki tanınmamış küçük bir yerden almışsın.
Sana tavsiyem paranı geri alabiliyorsan al. Ve yerine bir 6800 GT yada bir 7800 GT al. En azından bütçe durumuna göre. Bulursunda... Tabi 292 Dolar + Kdv verebiliyorsan 400+kdv Dolarıda dişini sıkıp verebilirsin diye düşünüyorum o zaman bir 7800 GT ile oyunların altını üstüne getirirsin

dişinı sıkıp demişsin zaten sıka sıka buraya kadar geldik.daha ne kadar ilerliyebileceğim bilemiorum bi de 6800gt bulamıyorum.gs ye biraz ayak sürtüyorum. 7800gt için hımm çok dişimi sıkmam gerekicek herhalde ama neden olmasın tavsiye için saol.yalnız arkdaşlar sizin verdiğiniz fiyatlarla bazı firmaları karşılaştırıyorum arada 100 dolar fark var.mesela bi ark. 6800gt için 300 dolar +kdv dedi sitede 400 küsür dolar + kdv. şimdi arena dan 7800gt ye baktım burda da fiyat 500 küsür $+ kdv. sizin verdiğiniz fiyatlara nerde bulacağım? bir de 400 watt lık bir powersupply 7800gt yi kaldırır herhalde değil mi?

En son iosono tarafından düzenlendi: 13-12-05 saat 00:57
iosono çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-12-05, 13:47   #14 (permalink)
Xeutitan
V.I.Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Orange Country
Gerçekse neden kaldırmasın !
Fiyat farklılıkları TR'de çok normal çünkü herkes kolay para peşinde. Gigatek gibi firmalara bakmanı öneririm.
Bu arada 6800 GS 251 Dolar + Kdv'den satılmaya başlamış Gigatek'te.
7800 GT'de 430 Dolar + Kdv...
GS'de işini görür diyebilirim şimdi sana
390 Dolarada forumdan RocKooN nickli abimiz almıştı galiba Palit 7800 GT...Ama nerden olduğunu bilmiyorum....
Fiyat oranı olarak bakıcak olursak bence GS gerçekten çok iyi. Benimde çok hoşuma gitti diyebilirim. Kim bilir belki bende alırım
Xeutitan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-12-05, 15:22   #15 (permalink)
iosono
Rookie Member

Alıntı:
Xeutitan tarafından iletildi.
Gerçekse neden kaldırmasın !
Fiyat farklılıkları TR'de çok normal çünkü herkes kolay para peşinde. Gigatek gibi firmalara bakmanı öneririm.
Bu arada 6800 GS 251 Dolar + Kdv'den satılmaya başlamış Gigatek'te.
7800 GT'de 430 Dolar + Kdv...
GS'de işini görür diyebilirim şimdi sana
390 Dolarada forumdan RocKooN nickli abimiz almıştı galiba Palit 7800 GT...Ama nerden olduğunu bilmiyorum....
Fiyat oranı olarak bakıcak olursak bence GS gerçekten çok iyi. Benimde çok hoşuma gitti diyebilirim. Kim bilir belki bende alırım

inş.
iosono çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-12-05, 18:48   #16 (permalink)
Frost
hARDWAREMANIAC

Frost Avatar

Bilgisayarım
Fiyatları Mavi Bilgisayar , DijitalCenter ya da Gigatek Bilgisayar adreslerinden takip edebilirsin.
Frost çevrim dışı