Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Ati Driver Yükleme.... Lütfen yardım edin başlıklı konu tartışılıyor; Bi türlü Ati 9550 Driverini yükleyemedin . işletim sistemi xP. Lütfen yardım edin. Bu sorunu nasıl çözebilirim. ne yeni nede ...
Bi türlü Ati 9550 Driverini yükleyemedin . işletim sistemi xP. Lütfen yardım edin. Bu sorunu nasıl çözebilirim. ne yeni nede eski driver yükleyemiyorum.
Verdiği hata altta yazılı :
severe:
setup was unable to complete the installation.
try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup
iki çeşit driver var atinin sitesinde yanılmıyorsam biri kontrol panelli biri kontrol merkezli. her ikisini de denedin mi.
bunlardan birisinin çalışabilmesi için windowsa bişeyler yüklü olması lazımmış sitesinde yazıyo zaten onlar.
dediğim gibi her ikisini de dene önce. biri 25.5 mb biri 32,5 yada 35 mb.
25.5 mb lik olan normal olanı.
okadar manuel olarak driver kurmayı denedim ekran kartını görüyo ama
yüklerken bi hata oluştu diye bi hata verip ünlem işareti kalıyodu...
artık vermiyo yaptığım şey aynlızca driver in inf dosyalarını windows/inf içine kopyaladım ve düzeldi... artık normal tanıyıp kuruyor...
abiii çok şaçma ama denemedik yol kalmamıştı şu işlem le oldu....
neyse arkadaşlar Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı..
Sorunu çözdük ve sizinle paylaşmak istedim Tekrar çok teşekkürler...
Aynı sorunu ben de yaşadım. Nasıl çözümlediğini anlamış değilim. Lütfen birisi yardımcı olabilir mi? O bahsettiğin inf dosyaları hangileri. Nerede bulucam?