+ Cevap Yaz
Results 1 to 8 of 8

Ati HD3650 Çok acil yardım arkadaşlar

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Ati HD3650 Çok acil yardım arkadaşlar başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar dün Gecube ati HD3650 marka bir ekran kartı aldım kartı taktım pcyi actım bir problem yok fakat driveri kurdugum ...

New Member
    Katılım tarihi
    11.11.2005
    Nereden
    gölcük

Ati HD3650 Çok acil yardım arkadaşlar

Arkadaşlar dün Gecube ati HD3650 marka bir ekran kartı aldım kartı taktım pcyi actım bir problem yok fakat driveri kurdugum zaman windows xp ekranı geliyor şeridin geçtiği yerde Pc donup kalıyor problemi çözemedim az once bi arkadaşa sordum bilgisayarcı onların güç kablosu olacak flopy disk kablosunu o cıkısa takacaksın dedi geldim baktım fakat oyle bir çıkış yok kartın uzerinde

Power dan şüpheleniyorum ama belki başka bir problemdir şimdi gidip 50 dolar bi powera vermiyeyim boşa dedim
    NOt: (Pcye format attıldı sonuc aynı )

Sistem ozellikleri

P4 3.00 Ghz
    asus P5SD2-X ANAKART
    2 gb ram 4x512
    power sub pegasus 380w (model 330u)

Yrdımlarını için şimdiden teşekkürler

New Member
    Katılım tarihi
    27.11.2007
    Nereden
    İZMİR

Ynt: Ati HD3650 Çok acil yardım arkadaşlar

kardes drıver de sorun olabılır atı hd3650 seırısı xp drıverını kontrol et kardes cunku vısta tabanlı cıktıkları ıcın cok zor bulunuyo cesıtlı ek programlarla kuruluyo xp drıverı...

New Member
    Katılım tarihi
    19.12.2005
    Nereden
    Munich

Evet doğru bu kart üzerinde aynı HD ye takılan gibi bir power girişi var. Mutlka takman lazım. Bundan dolayı yapıyor olabilir.

Moderator Cole Avatar
    Katılım tarihi
    05.04.2008
    Nereden
    ANTALYA

Floppy Güç kablosu farklı bir soket.Güç kaynağından çıkan kablolar arasında 4 Pinli bir elektrik kablosu vardır.Genelde 3-4 Tane olur.1'i Hard disk'e 1'i DVD/CD sürücüsüne takılır.O 4 Pinli boşta olan kabloya ekran kartının kutusundan çıkan aparatı takıp onu da Ekran kartına takıcaksın bu kadar...

Senior Member quantic711 Avatar
    Katılım tarihi
    15.10.2008
    Nereden
    Mersin

eğer kart zaten ek power kablosuyla çalışıyorsa driver yüklemek için nasıl açıldı pc
    biraz mantık lütfen

4*512mb ramin varsa eğer tek tek hepsini dene açıyormu diye sonra kombinasyon yaparak dene sorunlu rami bul
    eğer ramlerde sorun yoksa

power dışında bi problem kalmıyor açmaması için güç yetmiyor olabilir(aslında çok güç çeken bi kart değil ama)
    sana önerim hdd ve anakart dışında (dvd-rw, floppy cart curt) herşeyin powerını sök
    sadece anakart ve hddye ver poweri bakalım açacakmı
    hani diğerlerine giden gücü minimum yap gibisinden düşündüm
    yada bi teknik servise götür kalite bi power takıp denesinler açıyormu diye
    açarsa alacaksın o poweri başka yolu yok

Member keanuxxx Avatar
    Katılım tarihi
    05.10.2008

arkadaşlar sorunun ne oldugunu yazmış zaten biraz dikkat kartı takıp açtım bir problem yok driveri yükledim takılmaya başladı diye sorun driverinde güncel sürücüyü indir yükle sorun düzelecek kardeşim

Rookie Member
    Katılım tarihi
    07.03.2005
    Nereden
    Türkiye

Alıntı keanuxxx tarafından iletildi. Mesajı göster
    arkadaşlar sorunun ne oldugunu yazmış zaten biraz dikkat kartı takıp açtım bir problem yok driveri yükledim takılmaya başladı diye sorun driverinde güncel sürücüyü indir yükle sorun düzelecek kardeşim
    Benim tavsiye edeceğimde budur.

New Member
    Katılım tarihi
    11.11.2005
    Nereden
    gölcük

Arkadaşlar problemi çözdüm (gerçi çözülmüş sayılmaz ama)
    Pcde Sp3 gömülü xp kuruluydu bunu silip sp2 li bir sistem durdum ve ekran kartı takır takır çalışıyor fakat ustune sp3 ü attığın zaman yine aynı problemi yapıyor.. Ati nin sitesinde bununla ilgili bir açıklama bulamadım sanaırım sürücüler sp3 le uyumlu değil anladığım kadarıyla o yüzden sp2 ile yola devam edicez.. ekim ayında atinin cıkarmış oldugu 8.10 sürücüsüde bir işe yaramadı..

Sağlık olsun diyorum.. Yardımlarınız için herkese teşekkürler

Bu arada kartın uzerinde dediğiniz gibi bir güç girişi daha yok.. Herkes aynı şeyi söylüyor fakat yok bu serinin 7 farklı versiyonu mevcut bendeki o sizin dediğiniz güç girişi olmayandan

+ Cevap Yaz