Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Ati HD3650 Çok acil yardım arkadaşlar başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar dün Gecube ati HD3650 marka bir ekran kartı aldım kartı taktım pcyi actım bir problem yok fakat driveri kurdugum ...
Arkadaşlar dün Gecube ati HD3650 marka bir ekran kartı aldım kartı taktım pcyi actım bir problem yok fakat driveri kurdugum zaman windows xp ekranı geliyor şeridin geçtiği yerde Pc donup kalıyor problemi çözemedim az once bi arkadaşa sordum bilgisayarcı onların güç kablosu olacak flopy disk kablosunu o cıkısa takacaksın dedi geldim baktım fakat oyle bir çıkış yok kartın uzerinde
Power dan şüpheleniyorum ama belki başka bir problemdir şimdi gidip 50 dolar bi powera vermiyeyim boşa dedim
NOt: (Pcye format attıldı sonuc aynı )
Sistem ozellikleri
P4 3.00 Ghz
asus P5SD2-X ANAKART
2 gb ram 4x512
power sub pegasus 380w (model 330u)
kardes drıver de sorun olabılır atı hd3650 seırısı xp drıverını kontrol et kardes cunku vısta tabanlı cıktıkları ıcın cok zor bulunuyo cesıtlı ek programlarla kuruluyo xp drıverı...
Floppy Güç kablosu farklı bir soket.Güç kaynağından çıkan kablolar arasında 4 Pinli bir elektrik kablosu vardır.Genelde 3-4 Tane olur.1'i Hard disk'e 1'i DVD/CD sürücüsüne takılır.O 4 Pinli boşta olan kabloya ekran kartının kutusundan çıkan aparatı takıp onu da Ekran kartına takıcaksın bu kadar...
eğer kart zaten ek power kablosuyla çalışıyorsa driver yüklemek için nasıl açıldı pc
biraz mantık lütfen
4*512mb ramin varsa eğer tek tek hepsini dene açıyormu diye sonra kombinasyon yaparak dene sorunlu rami bul
eğer ramlerde sorun yoksa
power dışında bi problem kalmıyor açmaması için güç yetmiyor olabilir(aslında çok güç çeken bi kart değil ama)
sana önerim hdd ve anakart dışında (dvd-rw, floppy cart curt) herşeyin powerını sök
sadece anakart ve hddye ver poweri bakalım açacakmı
hani diğerlerine giden gücü minimum yap gibisinden düşündüm
yada bi teknik servise götür kalite bi power takıp denesinler açıyormu diye
açarsa alacaksın o poweri başka yolu yok
arkadaşlar sorunun ne oldugunu yazmış zaten biraz dikkat kartı takıp açtım bir problem yok driveri yükledim takılmaya başladı diye sorun driverinde güncel sürücüyü indir yükle sorun düzelecek kardeşim
arkadaşlar sorunun ne oldugunu yazmış zaten biraz dikkat kartı takıp açtım bir problem yok driveri yükledim takılmaya başladı diye sorun driverinde güncel sürücüyü indir yükle sorun düzelecek kardeşim
Arkadaşlar problemi çözdüm (gerçi çözülmüş sayılmaz ama)
Pcde Sp3 gömülü xp kuruluydu bunu silip sp2 li bir sistem durdum ve ekran kartı takır takır çalışıyor fakat ustune sp3 ü attığın zaman yine aynı problemi yapıyor.. Ati nin sitesinde bununla ilgili bir açıklama bulamadım sanaırım sürücüler sp3 le uyumlu değil anladığım kadarıyla o yüzden sp2 ile yola devam edicez.. ekim ayında atinin cıkarmış oldugu 8.10 sürücüsüde bir işe yaramadı..
Sağlık olsun diyorum.. Yardımlarınız için herkese teşekkürler
Bu arada kartın uzerinde dediğiniz gibi bir güç girişi daha yok.. Herkes aynı şeyi söylüyor fakat yok bu serinin 7 farklı versiyonu mevcut bendeki o sizin dediğiniz güç girişi olmayandan