Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda ATI Radeon HD 3850 & 3870 [İnceleme] başlıklı konu tartışılıyor; Kaynak Diamond sahalara Radeon HD 3850 ve 3870 ile geri dönüyor......
bütün yeni özelliklere sahip![]()
Ticari olarak satışta mı ürünler Blow ? Yada çıkış tarihi belli mi?
Benchmark göster bizeee!
Knowledge speaks, wisdom listens..
Resmi çıkış tarihi 19 Kasım'dı eğer ATI erteme yapmadıysa.Ancak şimdi tekrar baktım ki 15 Kasım'a çekilmiş çıkış tarihi.
Bench henüz yok ama teorik olarak 2900XT'lerden yavaş gözüküyorlar ayrıca söylentilere göre 8800GT'den %10-20 arasında daha yavaş olması bekleniyor![]()
En son KroninuQus tarafından düzenlendi: 11-06-2007 saat 19:18
Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...
Ne anladım ben o zaman, kilitleyin konuyu hocam, boşuna heyecan yaptırdınız. Olmadıki şimdi..
Bu kartlar özellikle fiyatlarıyla konuşacaklarEn azından öyle olması bekleniyor.
O değilde R680 mimarisi baya iddialı ama onun için ocağa kadar beklemek lazım![]()
15 Kasım'da çıkacak diye daha önceki konularımızda söylemiştimBu arada Diamond kaynak siteden bilgileri kaldırmasını istemiş..
Özellikler sadece bizde, bize demedi kaldır diyeThe images have been ghosted due to a request from Diamond Multimedia. The full details of the Radeon HD 3800 series will be available here and on Diamond's website on launch day
Sana göre mi konu açacağız okuma çık o zaman..
burada bir hd2900gt konusu vardı, kaybolmuş.
daha dün fake olup olmadığını bilmediğim kartın bugün güvenilir bir firmanın listelerinde "gelecek" göründüğünü farkettim. fiyatı 235$+kdv civarıydı. biraz daha uygun olması gerekirdi.
bu kartlar tahmin edilebileceği gibi hd2900xt den düşük performanslı olacaktır fakat daha çok uygun fiyatlarıyla öne çıkmalarını bekleyebiliriz. ayrıca dx10.1 destekli bunlar.
performans olarak ta hd 2900xt nin % 90 ı civarı olacağı konusunda minti sakızına iddiaya girebilirim![]()
boş konuşmaktansa hiç konuşmayacaksın
HD 3850, 200 USD'dan satılacağı için testte fiyat sekmentindeki 8600 GTS ile karşılaştırılmış.
AMD internal HD 3870 Crossfire performance test - VR-Zone IT & Lifestyle Forum!
Tam sistemi upgrade etmeye karar verdim, 8600GT ile, X1950pro tavsiyesi geldi. X1950 Pro alalım o zaman derken 8800GT kendini gösterdi. Tamam dedik biraz daha bekleyip 8800GT alalım derken bu kart girdi aklıma şimdide. Tabi 8800 GT'nin yanında düşük kalıyor ama fiyatı uygun gibi. En iyisi ya beklemek ya da gözleri kapatıp 'o piti piti' yapıp önüne gelen ilk kartı satın almak![]()
3850 böyle ise 3870 o zaman coşar demekki piyasa iyice kızışacak. 15 Kasım'da bakalım karşılaştırmalı testlerde durum ne olacak.