06-01-06, 18:17
|
#1 (permalink)
|
| New Member
Katılım tarihi: 06.01.06 Mesaj: 1 | bilgisayarım çok yavaş Merhaba, ben amd 3500 kullanıyorum. ana kartım abit AN-8V ekran kartım yine abit RX-600 proguru(256 mb. 128 bit). 1 gb ram. Bilgisayarım ilk açılışı müteakip 2-3 dk hiç işlem yapamıyor hemen akabinde hepsi açılıyor. Ve bir programı ilk açtığımda inanılmaz derecede yavaş açıyor. Daha önce böyle değildi. Format attırdım böyle oldu. Neden olabilir. arada sırada da kendiliğinden kapanıyor ve ekranda "aygıtın kendisiyle veya donanımı yanlış programlayan aygıt sürücüsüyle ilgili bir sorunu belirtir" gibi bir yazı çıkıyor. dosya olarakta "ati2dvg" dosyasını işaret ediyor. Sanırım ekran kartının sürücüsüyle ilgili birşey.Yardımcı olan biri çıkarsa sevinirim. Selamlarımla  |  |  |  | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |  |  |  | |
| |