Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

bilgisayarım çok yavaş

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında bilgisayarım çok yavaş başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, ben amd 3500 kullanıyorum. ana kartım abit AN-8V ekran kartım yine abit RX-600 proguru(256 mb. 128 bit). 1 gb ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-01-06, 18:17   #1 (permalink)
sezaikale
New Member

Katılım tarihi: 06.01.06
bilgisayarım çok yavaş

Merhaba, ben amd 3500 kullanıyorum. ana kartım abit AN-8V ekran kartım yine abit RX-600 proguru(256 mb. 128 bit). 1 gb ram. Bilgisayarım ilk açılışı müteakip 2-3 dk hiç işlem yapamıyor hemen akabinde hepsi açılıyor. Ve bir programı ilk açtığımda inanılmaz derecede yavaş açıyor. Daha önce böyle değildi. Format attırdım böyle oldu. Neden olabilir. arada sırada da kendiliğinden kapanıyor ve ekranda "aygıtın kendisiyle veya donanımı yanlış programlayan aygıt sürücüsüyle ilgili bir sorunu belirtir" gibi bir yazı çıkıyor. dosya olarakta "ati2dvg" dosyasını işaret ediyor. Sanırım ekran kartının sürücüsüyle ilgili birşey.Yardımcı olan biri çıkarsa sevinirim. Selamlarımla
sezaikale çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-01-06, 19:37   #2 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
formattan sonra olduysa format sırasında bi donanıma zarar gelme ihtimali düşük.o zaman büyük ihtimal yazılımsal bir sorun var.yanlış yüklenen bir sürücü sorunudur bu.yazdığın hataya görede ekran kartı sürücüsü gibi duruyor sorun.
Indra çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-01-06, 23:07   #3 (permalink)
Zygoma
V.I.Member

Zygoma Avatar

Katılım tarihi: 26.10.04
Nereden: İstanbul
bence catalyst centerla alakalı bi duruma benziyor. tekrar yüklemende fayda var ekran kartı sürücülerini.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-01-06, 23:52   #4 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
http://support.ati.com/ics/support/D...737&deptID=894<--- Burdan download edebilirsin atinin catalyst'ini...
Vito Andolini çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-01-06, 00:07   #5 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
baska bir diriver dene derim aynı sorun benzer makine ve işletim sistemleriinde oluyo
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-01-06, 05:12   #6 (permalink)
STRONG
Power Member

STRONG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: TÜRKİYE
ATİ nin 5.12 sürücüsünü bir yükle.Ekran kartı ile ilgili görünüyor.
STRONG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

bilgisayarım çok yavaş ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
ThermalTake HeatPipe Lan Çok Güzel Şeyler Yapmış Tebol Modifikasyon 18 14-04-04 02:43
eta 7 için çok önemli gladiator soft Genel(OS) 0 20-11-03 10:15
Webcam ya da benzeri birşey alıcam. çok acil önerileriniz... Public_Enemy Çokluortam 7 09-05-02 06:54

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:03.