S.a öncelikle
ben tarık....
*Hdd 250 gb seagate
*Ekran Kartı 8500 gt
*?* dün arkadaşın usb belleğini pcye taktıktan sonra .exe dosyaları silinmeye basladı
ve .exe ikonları değişti baska bi sorun yoktu.... c sürücüsüne format atıp win xp prof kurdum fakat nolduysa artık normal internet gezinme v.s de 20 dakika ile 1 saat ekran kartını zorlayacak işler örn : Adobe after effect programını actığımda hemen ekrana leke seklinde bişi geliyor ve pc o ondan itibaren tamamen kilitleniyor pek fazla oyun oynayan birisi değilim

ama Fifa 08 oynarım bazen arkadaşla özelleikle ondada yine aynı sekil 1 dakika cekmiyor acık kırmızı seklinde bir leke ve donup kalıyorr tek care reset fakat reset atıncada yine logon ekranında gidip gelen imlecin olduğu yerde cakılıp kalıyor ve sonrasında reset yapıyor otomatik, bıraksanız 1 boyunca yapacak

) fakar powersupply ' e giden güc fişini cıkarıp 5-10 dakika bekledikten sonra pc normal acılıyor ama sonrasında yine aynı problemler biraz önce hdd deki tüm verileri dvd lere atıp fdisk cektim tek sürücü bastan kurdmm fakat yine aynı problem kurulumda v.s hiçbir problem yok fakat aynı sorun dewam ediyor...ben ilkin hdd şüphelendin fakat sonrasında cok yanıldığı düşünererk ekran kartında bi pislik olduğunu düşünüyorum anakart küçük bir ihtimal % 90 ekran kartı % 8 anakart % 2 hdd

) u sorunu sizce nasıl giderebilirm ? kısa zamanda yardımcı olursanız cok iyi olur herkese iyi geceler (benim gibi günü yeni başlayanlara

.....