arkadaşlar öncelikle slmlar kusura bakmayın konuyu nereye açacamıı bilemedim buraya açtım şimdi gelelim konuya bende 4 gb ddr2 667mhz Kingston ram var ama sizce bunu 800 mhz yapsam bi işe yararmı ?(oyun için yani) yoksa anakart ı deiştirip ddr3 mü yapim sizce nasıl olur bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım etsin şimdiden tşk
kardes ddr2 800 daha ekonomık ve daha kullanıslı olur ddr3 e ve anakarta daha fazla odersin ve cok da bir performans alamassın yanı cok az olur o kadar paraya degmez bence tabi karar senin
arkadaşlar tşk ler tmm ddr3 e geçmeme gerek yok ama 800 yapsam daha fazla lırmıyım pc min sistemi şöle şu anda
amd5200 2.6
4gb ram ddr2 kingston (burayı 4gb ddr2 800 yapsam nasıl olur sizce)?
calibre 8800gt ddr3 512mb
gigabyte MA69VMS2
arkadaşlar tşk ler tmm ddr3 e geçmeme gerek yok ama 800 yapsam daha fazla lırmıyım pc min sistemi şöle şu anda
amd5200 2.6
4gb ram ddr2 kingston (burayı 4gb ddr2 800 yapsam nasıl olur sizce)?
calibre 8800gt ddr3 512mb
gigabyte MA69VMS2
ancak kardesim 4 gb ram 64 bit bir işletim sisteminde kullanacaksan işe yarar normal 32 bit bir xp yada vista da kullanacaksan olmaz illa 64 bit bir işletim sistemi olmalı vista 64 bit yada xp 64 bit
kardeş ya ben yükledim vista 64 biti ama çok yavaşlattı pc yi acaba bende ki cd mi bozuktu internetten indirmiştimde şimdi ben bunu vista32 bitte kullanıyorum
ancak kardesim 4 gb ram 64 bit bir işletim sisteminde kullanacaksan işe yarar normal 32 bit bir xp yada vista da kullanacaksan olmaz illa 64 bit bir işletim sistemi olmalı vista 64 bit yada xp 64 bit
Arkadaş zaten 4gb kullanıyor, demekki sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor şuan
Bence bırakın böyle kalsın Anakartınızın ddr3 desteği yok, şayet ddr3 yapmak isterseniz bir de anakart masrafı çıkacak başınıza. Ama ısrar ediyorsanız tabiki 800e çıkarmanız ddr3 terfisinden daha mantıklı olacaktır.
Bence bırakın böyle kalsın Anakartınızın ddr3 desteği yok, şayet ddr3 yapmak isterseniz bir de anakart masrafı çıkacak başınıza. Ama ısrar ediyorsanız tabiki 800e çıkarmanız ddr3 terfisinden daha mantıklı olacaktır.
şimdi ama zaten işlemci alacam onun için ddr 3 yapacam zaten 1200 mü yapim yoksa 800 mü ram i bide işlemci oyun için hangisini tavsiye edersin amd6400 mü intel C2D E8500 mü yoksa Q9450 mi bilginiz varsa işlemci hakkında lütfen yardım edin acilen