x1950 pro ekran kartı ile orta düzeyde Directx 10 destekliyen ekran kartları arasındaki fark nedir?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Directx 10. ile Directx 9.0 arasında çok fark var mı ? başlıklı konu tartışılıyor; x1950 pro ekran kartı ile orta düzeyde Directx 10 destekliyen ekran kartları arasındaki fark nedir?...
x1950 pro ekran kartı ile orta düzeyde Directx 10 destekliyen ekran kartları arasındaki fark nedir?
Directx 10 ancak 200 dolar üzeri kartlarda bir anlam ifade ediyor.....ama 1950 pro dx9 destekli o yüzden yeni teknolojiye yatırım yapıp birazda paraya kıyıp nvidia 8800 yada ati 4850 almak daha manyıklı....selamlar
......Gerçekçi ol; imkansızı yarat...CHE
Düşünme ve tahammül insanı hayvandan ayırır.
ben 150 dolara hd3650 aldım radeon dx10.1 sm4.1 ama vistada kendini gösteriyormuş
**************PC KİNG**************
ben sana bağşlığın cevabını veriyim..
DirectX 9.0 vs DirectX 10 - WinMatrix
bide directx 10.1 var ama onu netten bulamadım ?
x1950pro dx9 için tatminkar bir performans sunar. Yeterlidir bence (x1950pro'yla benzer başarım sunan x1900gt ve x1950xt kullandım). Çok büyük değişimler yaşamak istiyorsanız, ekran boyutunu büyütün (22" veya daha yüksek monitör) ve hd4870 alıp (290$) dx9'da oyun oynamaya devam edin! Performans anlamında 2 katı kadar fark eder. Tabi çözünürlük arttıkça bu farkı hissetmezsiniz. Ancak oyunlardan aldığınız zevk artar ve oyunları sıkıntısız oynamak haz verir!
Ancak ddr2 bellekli dx10 fukarası bir hd3650'den, x1950pro'yu geçmesini beklemeyin.
directx 9 fazlası ile işini görür arkadaşım directx 10 senin benim onun cebinden parasını almak için kullanılan tuzak daha öncede belirttim direcxt 10 kendini vistada belli eder katılıyorum ama herkes vista kuruyor 1 hafta sonra xp por ya geciyor buda ayrı bi muamma xp kullanıcaksan hiç gerek yok