Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Oy kullananlar: 251. Bu ankette oy kullanamazsınız.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında DirectX 10, Orta ve Üst seviye Ekran Kartı Tercihi Final 1.0 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yeni ekran kartı tercihi anketi hayırlı uğurlu olsun....." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: DirectX 10, Orta ve Üst seviye Ekran Kartı Tercihi Final 1.0
fiyat performans olarak 4850-4870 arasında kaldım 4870i tercih ettim X2 ler hakkında bir şey bilmiyorum 3870X2 gibi bir kart olur felan hem dedim param olsa ne alırdım 4870 alırdım artan paraylada arabaya benzin
Ynt: DirectX 10, Orta ve Üst seviye Ekran Kartı Tercihi Final 1.0
Aslında tercih değil de arızalanan X1950GT agp kartımın yerine 3650 geldi garantisinden.
Şu an tercih fırsatım olsa directx10 ekran kartı felan istemem, x1950 tercih ederdim yine.Benim gözümde son teknoloji kartlardan daha güzeldir.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim