arkadaşlar ekran kartı driverini güncellemek gerçekten hissedilecek performans artışı sağlarmı veya omega driver gibi driver kullanmanın avantajı nedir.hatta bazen ters tepki yarattığıda olurmu?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda driver ın önemi başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar ekran kartı driverini güncellemek gerçekten hissedilecek performans artışı sağlarmı veya omega driver gibi driver kullanmanın avantajı nedir.hatta bazen ters ...
arkadaşlar ekran kartı driverini güncellemek gerçekten hissedilecek performans artışı sağlarmı veya omega driver gibi driver kullanmanın avantajı nedir.hatta bazen ters tepki yarattığıda olurmu?
bazı driverlar oyunlara göre çok iyi optimize edildiği için baya yüksek performans veriyor ... bazıları ise dahada performansı düşürebiliyor... bu yüzden tüm driverları kendin deneyerek anlayabiliyorsun en güzel ...
yeni driver kullanmanın bir faydası da bazı bug veya hataların gideriliyor olmasıdır.
Fujitsu-Siemensle birlikte gelen Ati driverlarıyla 3dmark'tan tan 2333 puan almıştım,Omega driverlarını kurdum,3236 puan aldım...
"Bağımsızlık benim karakterimdir" "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir"
en gucel herzaman iyidir arkadaslar omega driveri biraz daha fazla bir performans saglıyo bu dogru ama o degerler yanıltıcı cunku cokta bariz bir artıs değil bu.
İNTEL Core2Duo E4300@2655MhzGEİL DDR2 800Mhz@885Mhz 4-4-4-12
driver'ın anlamı performans yükseltmek değil güncel oyunlarda yada eski oyunlarda driverdan kaynaklanan sorunları düzeltmektir. arada bir performans'ta arttırılır ama asıl sebebi hata düzeltmesidir.