Bu kartı kullanan arkadaşların özellikle soğutucu hakkında (soğutma başarısı ve gürültüsü) yorumlarını bekliyorum. Aşağıdaki linkten kartı görebilirsiniz VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Eah4850 gddr3 512mb başlıklı konu tartışılıyor; Bu kartı kullanan arkadaşların özellikle soğutucu hakkında (soğutma başarısı ve gürültüsü) yorumlarını bekliyorum. Aşağıdaki linkten kartı görebilirsiniz VATAN COMPUTER - ...
Bu kartı kullanan arkadaşların özellikle soğutucu hakkında (soğutma başarısı ve gürültüsü) yorumlarını bekliyorum. Aşağıdaki linkten kartı görebilirsiniz VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
fanın adı glaciator. 3 pinli ve fan kontrol maalesef sadece asus smart doctorla mümkün.
fan hızı maksimum devirde 52 db, ancak stock soğutucuya oranla 10 derece farkettiriyor.
ramler ve mosfetler üzerinde soğutucu yok. bu nedenle diğer özel soğutmalı hd4850ler 1100 mhz olabilirken bu 1050 mhzde kalıyor.
ancak genel olarak, asus, en hızlı ekran kartlarını üretiyor (özel modeller hariç)
yine de bu fiyatı haketmekten çok uzak.
BLACKBOX kullanın ve top10hardware'e kaydedin. Ardından Bilgisayarım kısmına, Top10hardware nickinizi girerek sistem dökümünüze HWM üzerinden bakılabilmesini sağlayın. Bir sorunla karşılaşırsanız, yardım almanız hızlanacaktır.
4850 ile gts 250 için yorumun ne olur VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
birde 250-300 tl civarı gürültüsüz kart tavsiyeni rica etsem, psu ve ramleri değiştirdim hatta onlara bakarak bunlara uygun bir kart sence hangi kartlar olabilir.
300 lira civarına alabileceğiniz en iyi kart: VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Zotac GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 16X | Ekran Kartları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
eğer illa çok sessiz istiyorum derseniz, o zaman hd4850/gts250 gibi kartların normal soğutmalı ucuz versiyonlarına bakın ve HB sitesinden akasa vortex neo, Firebaldan Thermalright HR03 gibi soğutuculardan bir tane edinin.
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u
Don Kişot'un tavsiyesi şu an ilk sırada diyebilirim yüksek ram ve veriyolu cazip geliyor, tabiki bütçemde değişiklik olmazsa, 10 gün içinde yada önümüzdeki ay alırım o zamana kadar araştırmaya devam. Asus gts250, 4850 yada 4870 alternatifler arasında ama sonuçta ekran kartına ödeyebileceğim miktar belirleyici olacak.
GTX260 Synergy GDDR3 896MB 448Bit bu kart ile
GTX260 AMP!2 GDDR3 896MB 448BIT bu kartın farkı nedir benim gözüme sadece çekirdek hızı göründü.. aralarında 110 tl gibi bir fark var..
Dünyanın en iyi elektro gitaristleri JOE SATRİANİ & STEVE VAI & YNGWİE J. MALMSTEEN izinizdeyim...
Amp kartlar zotac firmasının önceden üretmiş olduğu bazı modelleri gözden geçirip birmiktar daha hızlandırıp piyasaya sürdüğü modeller. GTX260 ve GTX260 AMP2 arasında doku ünitesi sayısı artırılmış, çekirdek, bellek ve shader hızları artırılmış. Limit değerlere ulaşıldığında fark yaratacaktır.
Bu olayın zotac ile ilgisi yok. Nvidia, gpuyu yeniden elden geçirdi. mimarisi aynı ancak daha performanslı farklı bir gpu elde etti. aynı maliyetle daha yüksek performans.
Sonra da pcb ve kart tasarımı üzerinde maliyet kısıtlayıcı bazı tedbirler aldı, bu da üçüncü revizyon GTX260 oldu. (performans olarak GTX260^2 ile aynı)
GTX260 ve GTX260^2 diye adlandırılıyor bu kartlar. aradaki tek önemli fark ise, paralel iş hattı sayısı 192den 216ya yükseltilmiş.
GTX260 synergy , eski nesil gtx260. GTX 260 AMP da eski nesil ama amp2 yeni nesil.
zotac gtx260 amp2! aldım fan %40 devirde çalışıyor ve ses beklediğimden düşük hiç rahatsız etmiyor gta4 performansıda çok iyi, tavsiyeleriniz için teşekkürler...