Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

ekran kartı markasını nasıl öğrenirim?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında ekran kartı markasını nasıl öğrenirim? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşımdan aldığım ikinci el gf4mx440 128bit 128mb ekran kartımın üreticisini nasıl öğrenebilirim?Şimdiden teşekkürler tüm oyunculara ve ekran kartı dostlarına yardım ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-08-05, 21:04   #1 (permalink)
ArgyrE!
V.I.Member

ArgyrE! Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: Edirne
ekran kartı markasını nasıl öğrenirim?

arkadaşımdan aldığım ikinci el gf4mx440 128bit 128mb ekran kartımın üreticisini nasıl öğrenebilirim?Şimdiden teşekkürler tüm oyunculara ve ekran kartı dostlarına yardım edeceklere vs. vs.

gerekli olabilecek tüm programlardan baktım bilgi yok.zaten bilgi veremiyorlardı bildiğim kadarıyla.ben inno3d olaibleceğinden şüpheleniyorum.Fanın üstünde D harfine benzer bi şey vardı.ta ki ben daha babacan ve sessiz bi fan takıp onu atana kadar
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-05, 21:18   #2 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
eğer kart kalite bir kartsa mesela ati ,gigabyte, asus gibi üzerinde mutlaka markası ve modeli yazar yok eğer kartın üzerinde herhangi bir marka model yoksa büyük ihtimalle oem bir üründür. yada noname bir üründür.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-05, 21:30   #3 (permalink)
ArgyrE!
V.I.Member

ArgyrE! Avatar

Bilgisayarım
bilmiyorum oem mi değil mi valla ama.oem gibi durmuyo.oc pot. yüksek e tabi ben de kullanıyorum o potansiyeli
ArgyrE! çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-05, 21:34   #4 (permalink)
Recruit
Member

Recruit Avatar

Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: izmi®
Fly falan oLabiLir onlarında kartLarının üzerinde MarkaLarı Falan yazmıyo. Benim Ekran Kartının üStündeki ufak Şeffaf Fandada bi D harfi gibi işaret var ama FLy Marka
Recruit çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-05, 22:44   #5 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
sisoft sandra ve everest home edition gibi programlar nüfus memuru gibidir tüm donanım parçalarının üreticisi fabrika çıkış yılı gibi bir çok özelliği sana ayrıntıları ile söyler hardwaremania.com download da olması gerekiyor bu programlar kolay gelsin...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-05, 02:27   #6 (permalink)
ArgyrE!
V.I.Member

ArgyrE! Avatar

Bilgisayarım
sağolun hepiniz fly olma ihtimali yüksek demiş arkadaş ben de burdan katılıcam ona galiba fly.biraz daha soruşturdum sonunda.fly olması kuvvetle muhtemel.everesti de biraz daha karıştırayım o zaman.

edit:everest'e baktım marka yazmıyo.neyse büyük ihtimal fly.

En son ArgyrE! tarafından düzenlendi: 09-08-05 saat 02:32
ArgyrE! çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-05, 17:27   #7 (permalink)
DonQuichotte
V.I.Member

DonQuichotte Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.06.04
Nereden: izmir
Blog Mesajları: 1
markası zaten çok önemli değil. ama illa markasını öğrenecem dersen, bios dosyasını save edip bios editorle içeriğini kontrol edebilirsin.

Konu araçları

ekran kartı markasını nasıl öğrenirim? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
128 mb & 256 mb Ekran Kartı ! Nikneyime Ekran Kartları 13 29-11-05 19:39
Ekran kartı markası mavera Ekran Kartları 4 03-08-05 13:04
Creative Ses Kartı ve FX-5700 LE Ekran Kartı Problemi ibo971 Ekran Kartları 9 09-09-04 21:13
Ekran Kartı OverClock'u(Yararlı Bilgiler) €®€NJ@N™ Overclocking 5 02-08-04 12:52
notebooklara ekran kartı takabileceğiz sonunda. iunalmis Ekran Kartları 7 27-05-04 00:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:00.