merhabalar,
format attım bilgisayara ama ekran kartının sürücü cd'si yok, işin kötüsü ekran kartının ne marka ne model olduğunu da bilmiyorum. nasıl öğrenirim, nasıl yüklerim ? yardımınız için teşekkürler...
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda ekran kartı modelini nasıl öğrenirim ? başlıklı konu tartışılıyor; merhabalar, format attım bilgisayara ama ekran kartının sürücü cd'si yok, işin kötüsü ekran kartının ne marka ne model olduğunu da ...
merhabalar,
format attım bilgisayara ama ekran kartının sürücü cd'si yok, işin kötüsü ekran kartının ne marka ne model olduğunu da bilmiyorum. nasıl öğrenirim, nasıl yüklerim ? yardımınız için teşekkürler...
teşekkür ederim, sanırım bundan sonrasını hallederim![]()
hocam arkadastaki sorun bende de var...senin dedigin yontemi denedim sonuc
Ad:
üretici: YOK
Yonga türü : yok
dac türü : yok
Yaklasik top. bellek : yok
gecerli görüntü modu : 1024 x 768 (32bit) (1hz)
monitor :
bana yardimci oln lutfen kac gundur bununla ugrasiyorum yukleyemedim driveri... killmelaterxd @hot... ekleyip yardimci olursaniz cok memnun olurum.simdiden tesekkurler.
en kolayı gpu-z 500kb lık bir dosya indir onu ören (gerçi en son öyleydi şuanda o kadarmı bilmiyorum)
Ynt: ekran kartı modelini nasıl öğrenirim ?
onboard değilse atinin sürücüsünü kur çalışmazsa onu silip nvidiayı kurarsın :b yada kasayı açıp bak hangisi diye zati sürücüler artık standart yani her model için ayrı bir yükleme dosyası bulunmuyor...