Arkadaşlar thermaltake s viking kasam var ve asus board p4 3.0 işlemcim var
Daha 1 buçuk ay önce aldığım sapphire ati radeon X800 GTO ekran kartım zannedersem oyun oynarken oyuna başladıktan 10 dakka sonra falan ekranda yeşil kareler çıkartıyo ve görüntüler birbireine giriyo ısınmadan mı diye düşünündüm olması mümkün değil çünkü soğutma sistemim çok iyi ama
cpu sıcaklığına baktığımda setupda normalin üstyünde olduğu görülüyor fanları açınca gösterge normale dönüyor oyunlarda fan açık çalışmama rağmen hala o kareleri görüyorum sık sık.Catalyst 6.8 driver yükledim ama biraz control centerı yüklen medi acaba bundanmı yoksa cpu daki ısınmadanmı kaynaklanır yok sa başka sorunmu var açıklarmısınız?
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |