Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Ekran kartında görüntü neden birbirine karışır ?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar oyun oynarken ilk defa böyle bir şey oldu????? tüm oyunlarda böyle yaptı ama restart attıkdan sonra bi daha yapmadı ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar oyun oynarken ilk defa böyle bir şey oldu????? tüm oyunlarda böyle yaptı ama restart attıkdan sonra bi daha yapmadı ????? sizce sorun nedir??
telefona çektim video su da war tüm oyunlarda aynısını yaptı:s
__________________ Hayata 9 ay ÖSS molası
En son by_BuR@K tarafından düzenlendi: 30-09-07 saat 16:26
Sebep: link kırık ??
Ynt: Ekran kartında görüntü neden birbirine karışır ??
YouTube - Ekran kartı sorunu
=
nasıl ısınır yaw fan %100 de çalışıyo bu video da ısıyı kont rol ediyorum 95 bile yoq :S kasanın içindeki sıcaklık 35C ne geldiyse ztn bu kartan geldi
arkadaşlar ilk Hunting Unlimited 2008 de başladı sonra Battlefield 2 ye girdim sorun aynı yazılar okunmuyo + bf de atş ediyorum duman iz vb sonradan geliyo sonra carbona girdim malum x mix ler çıktı sonra da google earthda dondu
Ynt: Cevap: Ynt: Ekran kartında görüntü neden birbirine karışır ??
Alıntı:
gurkan tarafından iletildi.
Grafik kartının ramleri fazla ısınıyor.
1-İyide fan %100 de çalışıyo ve restart attıkdan sonra peki bidaha nie yapmamış olabilir???
2-Peki bunun ne gibi zararı olabilir pcye böyle kullanmaya devam etsem nede olsa daha yapmadı ???
3- pc nin aniden takılıp resetlemesi acaba bununla ilgili olurmu???
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Ekran kartında görüntü neden birbirine karışır ??
Fan %100 de çalışsa demek ki yeterli olmamış. Kaılıcı olabilir, yeniden başlattıktan sonra bir daha olmadıysa sorun yok demektir. Pc nin aniden takılıp resetlenmesi bu da dahil bir çok sebepten olabilir
Ynt: Ekran kartında görüntü neden birbirine karışır ??
ewt az önce bf2 ye girdim 15 dk olmadan ekran kartı ısısı 70 C ye geldi kasanın tüm fanlarını kapattım kasa içi sıcaklık 38 C de pc takıldı hemn kasayı açtım ekran kartının ramlarını üstüne elimi değdirreyim dedim 1 snden fazla elimi üstünde tutamadım
Cevap: Ynt: Ekran kartında görüntü neden birbirine karışır ??
garantisi yok mu yuvarla garantiye. benim x1600 pro da çok ısınıyor garantiden değiştirdiler gelen de ısınıyor görüntü bozulmuyor gerçi
ama bakıyorum sıcak yani.