Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Ekranda çizgiler var... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar benim NVIDIA GeForce FX 5500 (64 MB) olması lazım tam olarak aklımda değil ama pc açtığımda ekranda aralıklarla beyaz ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar benim NVIDIA GeForce FX 5500 (64 MB) olması lazım tam olarak aklımda değil ama pc açtığımda ekranda aralıklarla beyaz bir çizgi var...Ekran kartım ölmüş mü ....
konuyu hortlattığımı biliyorum ancak bende aynı sorunu yaşıyorum
Ekran kartım Nvidia Geforce 6600 (512 mb) lütfen yardımcı olun.
Nvidianın kendi sitesinden modele ait driveri indirip kurdum ancak yinede aynı şeyi yapıyor.
Makinam yeni alalı 1 ay kadar oluyor.
konuyu hortlattığımı biliyorum ancak bende aynı sorunu yaşıyorum
Ekran kartım Nvidia Geforce 6600 (512 mb) lütfen yardımcı olun.
Nvidianın kendi sitesinden modele ait driveri indirip kurdum ancak yinede aynı şeyi yapıyor.
Makinam yeni alalı 1 ay kadar oluyor.
arkadaş servise gönder bir ay olduysa hiç uğraşma derim
Ben Gigatek'ten 6600 aldım 2 sene önce, 5 sefer değiştirdiler. Bi seride ard arda bozuk gelmiş sanırım. Ekranda çizgiler kristaller falan vardı. Hiç bekleme gönder aldığın yere.
ekran kartı sürücüsü ile işletim sistemi arasında bir uyuşmazlıkda olabilir.benimde başıma gelmişti daha önce.Windows XP TR yi yükleyince ekranda yanlamasına çizgiler oluşuyordu (barkod gibi) Windows XP EN yükleyince düzgün çalışıyordu.
Kardeşler ilgilendiğiniz için allah hepinizden razı olsun.
Pc yi aldığım elemana telefon ettim.Dedim 2 hafta işim var ondan sonra getireyim.
2 yıl garantisi var ne zaman istersen getir dedi