Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Geforce 9400 gt bilgi başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar herkeze selam geçenelerde nvidianın sitesindeki bilgilere güvenerek geforce 9400 gt 1 gb aldım kullanıyorum ve gayet güzel bir performans ...
arkadaşlar herkeze selam geçenelerde nvidianın sitesindeki bilgilere güvenerek geforce 9400 gt 1 gb aldım kullanıyorum ve gayet güzel bir performans veriyor ancak bazı forum sitelerinde bu kart için kötü diyorlar söyleyenlerinde çoğu bu kartı kullanmamış ama sadece kartın özelliklerine bakarak yorum yapıyorlar nvidianın kendi sitesine bu kartın geforce 8 kartlarının hepsinden 2 kat fazla performans sergilediği yazıyor ama dediğim gibi bazı forum sitelerinde bu kartın 8500 gt den bile kötü olduğu söyleniyor burası bir donanım forumu ve tecrübeli arkadaşlar eğer eneteresan bulup cevap verirlerse sevinirim
cevabın için saol o senin verdiğin sayfadaki kadar iyi bir ingilizcem yok ama GeForce 9400 GT şu sayfada kısa bir yazı var bu kartla ilgili sayfa nvidianın sitesi yazının 2.bölümünde 2 kat daha performans verdiği yazılıyor yalan mı atıolar ? göz boyamak için ?
cevabın için saol o senin verdiğin sayfadaki kadar iyi bir ingilizcem yok ama GeForce 9400 GT şu sayfada kısa bir yazı var bu kartla ilgili sayfa nvidianın sitesi yazının 2.bölümünde 2 kat daha performans verdiği yazılıyor yalan mı atıolar ? göz boyamak için ?
8 series kartlardan dediği sadece 8400gs.bunu bende gördüm.aynı fiyata 2 kat daha iyi performans veriyormuş 9400gt işte bundan yazmışlartabi bide pazarlama.
8 series kartlardan dediği sadece 8400gs.bunu bende gördüm.aynı fiyata 2 kat daha iyi performans veriyormuş 9400gt işte bundan yazmışlartabi bide pazarlama.
ulen birşey bildiğin yok sağa sola yorumlar yazıyorsun
ulen birşey bildiğin yok sağa sola yorumlar yazıyorsun
Yardım almak istiyorsanız önce ;
1-)Cevap tarzını duzeltmeniz gerekir.
2-)ultraslan06 yaptıgı yorum bire bir dogru eger birazcık arastırsaydınız netten " Kartın oyun başarımı bakımından 8400GS'in iki katı hızında olduğu iddia ediliyor. Yani, yaklaşık olarak 8500GT ayarında olduğunu tahmin edebiliriz." diye inceleme testlerindeki yorumu görebilirdiniz.
1-)Cevap tarzını duzeltmeniz gerekir.
2-)ultraslan06 yaptıgı yorum bire bir dogru eger birazcık arastırsaydınız netten " Kartın oyun başarımı bakımından 8400GS'in iki katı hızında olduğu iddia ediliyor. Yani, yaklaşık olarak 8500GT ayarında olduğunu tahmin edebiliriz." diye inceleme testlerindeki yorumu görebilirdiniz.
boşver ya.
bunlara mesaj yazmayacaksın.yazmayıncada niye yazmadınız ne biçim forum gibi yazılar yazıyorlar.kusur bende aslında bölelerine yazmayacaksın.