Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında GeForce GTX 280 & 260 Testleri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " kartın arkasında da bellekler var. 16 adet modül ve 512 bit
hynix marka 0,8 ns ramler, yani 2500 mhzde sorunsuz ..." şeklinde özetlenebilir....
kartın arkasında da bellekler var. 16 adet modül ve 512 bit
hynix marka 0,8 ns ramler, yani 2500 mhzde sorunsuz çalışacak demektir bu.
PCI-E 6 pin ve 8 pin güç kablolarının tam olarak takılması durumunda yeşil, takılmaması durumunda ise kırmızı yanan bir led. ancak herhalde uzay montaj dışında kimsenin işine yaramaz. zaten kablolar takılı olmadığında anakartın buzzerı ötüp duruyor.
hemen hemen tüm testlerde 9800gtx'i geçen ve 9800gx2'yi de burun farkıyla geçen bu kart, nedense crysiste dökülmüş. Vr-Zonedakiler de anlayamamış henüz, testlerde yanlışlık var zannedip tekrar etmişler ama sonuç değişmemiş.
yel değirmenleriyle dövüşülecek.
yeni nesil, yeni mimari diye lanse edilen bir kart ve en aşağı high testi yapılmalı (bu arada testi yapan alman bir site vr-zone değil, sarı test bu siteye ayit değil sanırm)
Alıntı:
confirmed .. all crysis results are at 1280x1024. for some reason the loading screen loads in the right resolution and then crysis switches back to 1280x1024 for the benchmark
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 17-06-08 saat 00:47
Bu defa nvidia güzel iş yapmış bence, vakit geçtikçe özellikle cuda hoşumuza gidecek bence. Şimdilik gpu video encoding'de bayağı güzel iş görüyor. Bunun testlerinide yayınlıcam. bence bayağı etkileyici bir performans..
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
sonraki sürücüler ile dada da iyi olabilir sonuçlar zaten diğer oyunlarda iyi bir performans veriyodur muhakkak ama alınabilecek bir kart olup olmadığını artık 4870 gösterecek demekki..
4870'de eğer 3870 gibi minumum fps değerleri oyun ortalamalarına göre düşük kalmıyor ise bence alınabilecek kart sınıfına o zaman 4870 dahil olur ama minumumn fps değerinde artış var ise ki muhakkak vardır o zaman işte 4870 fiyat avantajını kullanır. (Mesela 8800 GT Lost Planet da minumum fps 21-38 verirken 3870 15-20 veriyor idi)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Professional
ADSL Modem: airties 102 tt modemi:)
Ekstra: sunbeam core contact freezer
Katılım tarihi: 18.02.06
Nereden: istanbul
Ynt: NVIDIA GeForce GTX 280 1GB
valla bende 2 haftadır diyorum yeni kartlar hakkında birçok haber çıktı test çıktı yok faturalı 4850 gösterenler falan oldu ama bizim sitede hiç bir hareket yok bütün donanım siteleri çalkalanıyor vr zone fudzilla tgdaily dailytech hepsinde hergün bir haber var ama bizde birşey yok herkes sesizmi takip ediyor acaba