Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Güç kaynağıma uygun ekran kartı önerisi başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar güç kaynağımı öğrendim lütfen yorum yapın
Out put : Peak 300W Rated : 250W
MODEL : GPS-300AB B REV: ...
400W gücünde sanırım ilk bunu alacağım
ekran kartı olarakda sormak istediğim tek bi soru var
4770 kartı 9800gt'den iyimi acaba ?
O guc kaynagı yerine altaki linktekini tavsiye ederim aynı fiyata hata daha ucuza daha guzel bir alet kullanan 4850 ile kullanan arkadasım var sorunsuz
Özellikler Güç400W PFCAktif PFC Verimlilik80+ Güç Çıkışları20+4 Pin, 4 Pin Güç Çıkışı, 6+2 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, Floppy KorumaYüksek Güç (OPP), Yüksek Akım (OCP), Kısa Devre (SCP) Fan140mm
Özellikler Güç480W PFCPasif PFC Güç Çıkışları20+4 Pin, 4 Pin Güç Çıkışı, 6 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, Floppy Fan120mm
sanırsam benim söylediğimin özellikleri daha iyi ama senin dediğin watt olarak daha iyi. pfc : pasif benim önerdiğiminkinde aktif verimlilik artık 80 ama senin önerdiğin yazmıyo bile. ama 480w olması kafa karıştırıcı
Özellikler Güç400W PFCAktif PFC Verimlilik80+ Güç Çıkışları20+4 Pin, 4 Pin Güç Çıkışı, 6+2 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, Floppy KorumaYüksek Güç (OPP), Yüksek Akım (OCP), Kısa Devre (SCP) Fan140mm
Özellikler Güç480W PFCPasif PFC Güç Çıkışları20+4 Pin, 4 Pin Güç Çıkışı, 6 Pin PCI-Express VGA, Sata, IDE Hdd/Dvd, Floppy Fan120mm
sanırsam benim söylediğimin özellikleri daha iyi ama senin dediğin watt olarak daha iyi. pfc : pasif benim önerdiğiminkinde aktif verimlilik artık 80 ama senin önerdiğin yazmıyo bile. ama 480w olması kafa karıştırıcı
Senin 400W ocz psu kullanmadım 480W önerdigimi kullanan arkasım memnun o yuzden tavsiye ettim.Ayrıca netten tavsiye ettigim psu ile ilgili yorum ve kullanıcı incelemeleri var alta verdim linklerini