Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

Hd 2600 Pro Acil Yardım!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Hd 2600 Pro Acil Yardım! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yeni aldığım hd 2600 proyu takıp yüklemek istedim taktıktan sonra bilgisayarı açtığımda sürekli bir sinyal sesi ve ekranda kırmızı yazıyla ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 18-05-08, 21:21   #1 (permalink)
erkuuut
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.05.08
Nereden: izmir
Hd 2600 Pro Acil Yardım!

yeni aldığım hd 2600 proyu takıp yüklemek istedim taktıktan sonra bilgisayarı açtığımda sürekli bir sinyal sesi ve ekranda kırmızı yazıyla YOU HAVE NOT CONNECTED POWER CABLE VİDEO CARD yazıyordu psu everest atx 420w sorun nedir
erkuuut çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-05-08, 21:39   #2 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: Uşak
Ynt: Hd 2600 Pro Acil Yardım!

everestlerin psu ları gerçek watt vermezler,bildiğim kadarı ile..psu nu değiştirmeni tavsiye ederim...
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-05-08, 22:48   #3 (permalink)
erkuuut
Rookie Member

Bilgisayarım

Alıntı:
ozgurkeles64 tarafından iletildi. Mesajı göster
everestlerin psu ları gerçek watt vermezler,bildiğim kadarı ile..psu nu değiştirmeni tavsiye ederim...
böyle olmasını umuyorum umarım kartta sorun yoktur
erkuuut çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 16:44   #4 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Öncelikle PSU değişiminden evvel, ekran kartının güç kablolarını tam olarak bağlamalısın.
"YOU HAVE NOT CONNECTED POWER CABLE VİDEO CARD"
Bu hatadan anladığım kadarı ile, ekran kartının güç girişine gerekli bağlantıyı yapmamışsın.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 17:21   #5 (permalink)
GreenBeret
Member

GreenBeret Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.05.08
Nereden: Malatya

Alıntı:
bulkan tarafından iletildi. Mesajı göster
Öncelikle PSU değişiminden evvel, ekran kartının güç kablolarını tam olarak bağlamalısın.
"YOU HAVE NOT CONNECTED POWER CABLE VİDEO CARD"
Bu hatadan anladığım kadarı ile, ekran kartının güç girişine gerekli bağlantıyı yapmamışsın.
Evet doğru bide şuna bak ekran kartına güç geliyomu kabloların bağlantısı tammı.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 21:22   #6 (permalink)
erkuuut
Rookie Member

Bilgisayarım

Alıntı:
GreenBeret tarafından iletildi. Mesajı göster
Evet doğru bide şuna bak ekran kartına güç geliyomu kabloların bağlantısı tammı.
arkadaşlar kabloyu nbağladım dün gece sorunsuz çalıştı bugün öğlen bilgisayar birden kapandı elektrik kesilmiş gibi baradan zaman geçti tekrar açabildim 20 dakika sonra yine kapandı şuan yine açık ancak akşam üstü olduğu için hava biraz serinledi herhalde bu yüzden kapanmadı psu değiştirmelimiyim everest atx 420w kimilerine göre gerçek değerini yansıtmıyor
erkuuut çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 22:04   #7 (permalink)
erkuuut
Rookie Member

Bilgisayarım

everest ultimate edition kurdum fanlar 3.8 cpu 40 derece anakart 25 derece
erkuuut çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 22:30   #8 (permalink)
djOFFLee
Member

djOFFLee Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.01.08

Alıntı:
erkuuut tarafından iletildi. Mesajı göster
everest ultimate edition kurdum fanlar 3.8 cpu 40 derece anakart 25 derece
kasanın yan kapağını açık bırak crysis gibi bilgisayarı zorlayan bi oyun ile uzun süre oyna eğer yine aynıseyi yapıyorsa ve 20 dk bekliyorsan ısı problemidir düşündüğün gibi ama herhangi bir anda yapıyorsa bi çoğumuzun bu kart ile yaşadığı sürücü problemine hoşgeldin diorum
djOFFLee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-05-08, 15:05   #9 (permalink)
bulkan
V.I.Member

bulkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Alıntı:
erkuuut tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar kabloyu nbağladım dün gece sorunsuz çalıştı bugün öğlen bilgisayar birden kapandı elektrik kesilmiş gibi baradan zaman geçti tekrar açabildim 20 dakika sonra yine kapandı şuan yine açık ancak akşam üstü olduğu için hava biraz serinledi herhalde bu yüzden kapanmadı psu değiştirmelimiyim everest atx 420w kimilerine göre gerçek değerini yansıtmıyor
Peki monitörün VGA mı?
Monitörü DVI-VGA dönüştürücü aparat ile bağlıyorsan ekran kartına, bunda bazen temassızlık olabiliyor.
PSU yetersizliği mi yoksa bahsettiğim durumun mu problem olduğunu anlamnın yolu;
Monitör kablosunu çıkar.Monitöründe no signal vs demesi lazım.Çünkü kablosunu ekran kartından çıkardın.PSU yetmeseydi başka türlü bir hata olabilirdi, Mesela kilitlenme, mavi ekran, açılmama, resetleme vb.
Tavsiyem, güzelce bir kasa içi temizlik yap.Fanları temizle dikkatlice.Bir süre makinayı kullanma.
Tüm Ekran Kartı Driverları,Overclock Araçları,Programlar ve dahası...
Buradaki AGP için 8.4 hotfix i yüklemeni öneririm.
bulkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Hd 2600 Pro Acil Yardım! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
HD 2600 XT yardım MrDevran Ekran Kartları 2 16-09-07 21:48
2600 pro aldım 2600 XT çıktı (VPU recopver hatası veriyor) engintunbel Ekran Kartları 22 29-08-07 18:48
acil 2500+ barton veya sempron 2600+, 2800+ BLACKandWHITE Aranılan ürünler 1 11-03-05 01:30
AMD Athlon Xp 2600+ acil yardım(pls) Zygoma İşlemciler 2 29-10-04 02:11
Amd 2600+ Bi Yardım yLn İşlemciler 1 25-10-04 21:27

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 14:20.