yeni aldığım gecube 512 mb ati hd4850'yi kullanmaya başladıktan sonra önce çözünürlük sapıttı. normalde 1680*1050 olan çözünürlük sanki 5000*2500 miş gibi büyük bir görüntünün küçük parçası görünüyor ibi oldu ve bu masa üstüne de yansıdı. çözünürlüğü çok çok düşürmek gerekti. yükseltince gene ekraının yarısı siyahtı. sonra ise oyunlarda aşırı hızlanma oldu. örneğin furbol oyunununda saatte 120 km/h hızla koşuyor. diğer oyunlarda da aynı. bunu çözebilmek için;
- işlemcinin driverını tekrar yükledim (
intel inf update)
- ati catalyst'i silip tekrar yükledim.
- ekran kartından en yüksek performans olan ayarı en yüksek kaliteye çektim aa af ne varsa sonuna dayadım.
ne yapsam fayda etmedi. pc 8 saat kapalı kaldı. tekrar açtığımda sorun düzelmemişti.
format şart mı? ya da sp3'ü mü yüklesem? daha önce sp2 ile oynarken sorun olmamıştı halbuki.
karta overclock falan da yapmadım uzun süre oyun oynamakla karta zarar vermiş olamam değil mi???
Lütfen yardım arkadaşlar...
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |