Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

Hilf Life 2 Kuponu Çıkmayan Var Mı?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Hilf Life 2 Kuponu Çıkmayan Var Mı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar His 9600XT alıpda beraberinde HL 2 kuponu çıkmayan var mı?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-02-04, 05:59   #1 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

Katılım tarihi: 28.02.03
Hilf Life 2 Kuponu Çıkmayan Var Mı?

arkadaşlar His 9600XT alıpda beraberinde HL 2 kuponu çıkmayan var mı?
[Amd Athlon XP 2500@3200][ABIT NF7-S (V.2)][Thermalright SLK 700 Soğutucu + Zalman ZM-F2 92mm Kasa Fanı][128 Mb His Ati Radeon 9600XT][2*256 Mb Kingston 400 Mhz DDRam][120 Gb Seagate SATA-8 Mb Cache][Aopen H600B-12][Samsung 763 MB][Microsoft Klavye + Mouse Set][16x LG DVDrom][52x24x52 Asus CDwriter][Floppy][Philips MMS231 2+1][Thompson Speed Touch 330 (USB) ADSL Modem][Windows XP PRO+SP3]
edeboy çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-02-04, 19:09   #2 (permalink)
SpAwN
Gold Member

SpAwN Avatar

Katılım tarihi: 19.06.01
Nereden: Turkey
Sanırım son partide çıkmıyor?

hayrola?
SpAwN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-04, 01:44   #3 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
arkadaşa çıkmadı sanırım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-04, 03:16   #4 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Arrow

ben 9800 ıceQ pro yu yeni aldım ama içinden HL-2 kupanu çıktı! burda okuduydum bi arkadaş aralık ayından sonra werilmeyecek demişti, bende beklemiyordum ama kupon çıktı kutudan.

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-02-04, 03:53   #5 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
eee ne mutlu sana işte... daha ne istiyosun beah
Beyazzenci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-02-04, 10:57   #6 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

bende sipariş vermiştim turbo modelinden....internette artık kupon verilmediği söyleniliyordu da ondan...ama allah dan kutudan HL2 kuponu çıktı...ama peki bu kuponu nasıl kullanacağız...
edeboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-02-04, 11:52   #7 (permalink)
opskn
Cool Member

opskn Avatar

Katılım tarihi: 18.02.04
Nereden: İstanbul/Fatih
ben de aldım bana da cıkmadı ama galiba hl2 cıkınca kartı aldıın dükkana gidiyosun onlar sana bi numara veya baska bişey veriyo sonra sen o numarayla ister oyunu download ediyosun ister posta ile alıyosun yanlışım olabilir düzeltin kütfen
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-02-04, 07:59   #8 (permalink)
edeboy
Member

edeboy Avatar

ne aldığımız yere mi gideceğiz. yaww ben KahramanMaraş tayım ve kartıda izmirden boytaş bilgisayardan sipariş ettim ne yani şimdi İzmir e mi gideceğim....
edeboy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-04, 01:57   #9 (permalink)
DeathLord
Senior Member

DeathLord Avatar

Katılım tarihi: 06.03.03
Nereden: Istanbul-Kartal
HL 2 kuponunu 9800XT haricinde diğer kartlarda (nisbeten daha ucuz kartlarda) ücretsiz verilmeyecegini ancak bir miktar para karsılığı verileceğini duymustum. Levelde mi ne okudum tam hatırlamıyoum....

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 18:42.