Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda HIS HD3850 256 MB Oyun Testleri başlıklı konu tartışılıyor; Aşağıdaki ayarlar ile 48-55 arası bir değer alıyorum.Birazdan oyun görüntülerini ekleyeceğim.Bu arada çözünürlük 1280&1024 ve işlemci 3.80 ghz hızında çalışıyor...
crysiste işi zora sokan gölge kalitesi efekti.
1024*768 noAA no AF tamamı veryhigh ayarlarda, daha sonra aynı noktada sadece gölge kalitesi high ayarda oyundan görüntü alıp koyarmısın(fraps açıkken).
boş konuşmaktansa hiç konuşmayacaksın
ICEEXOL gerçekten çok başarılı çalışma
tabrik ederim seni aydınlattın bizi,
CRYSIS 'e biraz daha ekleme yapayim.Detaylar medium.Çözünürlük 1024&768.Ben resimlerin kalitesi bozulmadan ufaltıyorum.İşlemci 3.6 ghz.
Detaylar medium ama fizik ve parçacık kalitesini yüksek olarak ayarladığınızda sadece 3 fps düşüş oluyor.Şuan karlı bir bölümdeyim ve birkaç yeri en yüksek olarak ayarladıktan sonra ekran görüntüsü koyacağım.
![]()
güzel testler teşekkürler lakin o kartta highda oynanır diye düşünüyodum mediumda sorunsuz oynanıyor anladıgım kadarıyla.
bide parçaları toplam kaça topladın acaba ve 9600 prodan sonra mutlumusun bu kartla![]()
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
High olarakta oynanıyor ama mediumda alınan FPS 'den 18-20 çıkarman lazım.Yinede akıcı oynayabilirsin.Çarpışmalarda ani düşüşler oluyor ki bazen öyle anlar oluyorki en ufak bir takılmada gidiyorsun (geberiyorsun).Birazdan high sonuçları yollarım.Zaten şuan oyunda bulunduğum bölümün her anı çarpışmayla geçiyor.
Diğer oyunlarda tüm detaylar açık gayet güzel oynanabiliyor.Lakin ,PT Boats
oyununda tam detay açtığın pek keyif vermiyor ama zaten oyun benim tarzım değildi.
Crysis için bu kart alınır ve çokta güzel oynanır.Belleğğin 256 Mb olması oyun içerisinde bazen sorun yaşatabiliyor.19'' kullandığım için pek sorun yaşamadım.
İleride CF yapmak için bu karta 190 dolar ödedim.İşlemci ise yine ileride 45 nm'ye geçeceğim için 2. el aldım.Bellekler ise hepsiburada.com'da indirimle yanılmıyorsam 125 dolara satılıyordu.Anakart 350 küsür.Fazlada olabilir.Kasa 140 ytl.PSU 170 ytl ve CF - SLI sertikalı. 12v+ 12v- 18 A sağlıyor.Son olarak böyle bir sistemi her türlü nazardan ,kesintilerden korumak için 1000VA bir'lik ups aldım.Tam bilmiyorum ama sanırsam 650-700 W sağlayabiliyor.UPS 'te 150-160- civarı.
He birde CF900 soğutucu var.55 ytl civarıdır.Çok sessiz ve stok fan'a oranla çok daha başarılı.Kasa içi soğutmayı daha aktif hale getirmek içinde FM123 aldım.50 Ytl galiba o da.
Çok güzel testler yapmıssın emeğin için saol .....
catalyst 8,1 ve hotfix ile denedin mi? min fps konusunda epey iyileşme olmuş