Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda HIS HD3850 256 MB Oyun Testleri başlıklı konu tartışılıyor; FIRST_BLOOD tarafından iletildi.
catalyst 8,1 ve hotfix ile denedin mi? min fps konusunda epey iyileşme olmuş
1. mesajdan alıntı;
Test ...
catalyst 8,1 ve hotfix ile denedin mi? min fps konusunda epey iyileşme olmuş
1. mesajdan alıntı;
Test Öncesi Yapılanlar
*Tüm Vista güncellemeleri ve en güncel ekran kartı sürücüsü sisteme yüklendi.
*Crysis'in düzeltme paketi kuruldu.
*Kayıt Defteri birleştirildi
*Sistemin kurulu olduğu sabitdisk bölümü birleştirildi.
*Vista performans yamaları sisteme kuruldu.
Oyuna medium ağırlıklı detaylarda başladım.Sonunu ise medium ile bitirdim.High de 25-34 FPS arası oynayabiliyorum ama bu oyunda bana göre minimum fps 30-35 olmalı ki rahat rahat oynayasın.Neyse ki oyun bitti.Yarın COD 4 ve NFS PS geçeceğim.
low dede dx 10 aktif oluyor ama lowde oynadıktan sonra dx10 olmasının hiçbi faydası yok açıkçası.zaten dx10 özelliği olan bi kart en azından mediumda oynatır die düşünüyorum
arkadaşım bu arada hiçbi önlem almadan bu kadar mı çıkarrtın hızları?hiçbi sorun çıkmadı mı sıcaklık falan ne kadar?gerçkten fazla arttırmışsın bişi çıkmadıysa gerçekten çok güzelbendede aynısı var o yüsdn soruyorum????
güzel incele olmuş ellerine sağlık,bende aynı kartın msi olanını aldım performansından memnunum.gpu 700 bellekler 2000 mhz olarak kullanıyorum sıcaklık sorun olmadı şimdilik yanlız rivatunerla fan hızını %55 yaptım.3d mark 06 dan 9757 puan alabildim sistemim şöyle :
e2180@3000
gigabyte p35 ds3l
2 gb 800