Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında HIS HD3850 256 MB Oyun Testleri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Test Bileşenleri
Intel Core 2 Duo 6750 G0
Gigabyte X38 DS5 Rev.1 => F5 Bios
A-Data 1x2 GB 800 Mhz ..." şeklinde özetlenebilir....
*Tüm Vista güncellemeleri ve en güncel ekran kartı sürücüsü sisteme yüklendi.
*Crysis'in düzeltme paketi kuruldu.
*Kayıt Defteri birleştirildi
*Sistemin kurulu olduğu sabitdisk bölümü birleştirildi.
*Vista performans yamaları sisteme kuruldu.
Cpu-Z Görüntüleri
İşlemciyi yalnızca 3.00 ghz'e çıkartıp bıraktım.Bugün sadece 3DMark 2006 testleri koyabiliyorum.Oyunlar akşama kaldılar.
TAT ve Speed Fan Görüntüleri
GPU ve Bellek Hızları
3DMark06 - 1280 & 1024
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
ben crysis de aynı kartla 15-21 kare (kart ocsiz 1152*864 4xAA high detail) (cpu 3.2ghz 9*366) aldım 18k de 3dm05 puanı aldı maalesef bende 3dm06 yok
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.
Oyun demoları iniyorlar.Anakartı tanıma aşamasındayım ama bellekleri çözebilirsem işlemci 3.60 & 3.70 ghz rahat görecektir.
Güzel çalışma ice. ama açıkcası DX 10 performansını 1280*1024 te aa ve af açıkken merak ediyorum. Sanırım onlarıda koyarsın...
Crysis açılışında yazılımsal bir hata ile karşılaşıyorum.Ayrıca LP DX10 'da da hata ile karşılaşıyorum.Şuan DX9 ile devam edelim.DX10 'lar da gelecek.Ayrıca birçok testte okuduğumdan daha farklı sonuçlar alıyorum.(olumlu)
640x480 çözünürlükte mi oynuyorsun yoksa resimler yer tutmasın diye yeniden mi boyutlandırdın?
edit: detay ayarlarını görmedim pardon. ama bu boyutla resimler çok fikir vermiyor gibi
Resimler ne için gerekli.Yani başka forumlardaki gibi yok şurası biraz daha solgun şurada ayak izi belli değil içinse eğer msn 'den tam boy olanlarını yollarım
Oyun görüntülerini akşama doğru yollayabilirim.Oyun hakkında özellikle eklemek istediğim birşey var.Detay özelliklerini ağırlıklı olarak orta seçerseniz ve sadece istediğiniz alanların görüntü kalitesini yükseltirseniz eğer gayet rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.Yüksek ile Orta arasındaki farklarını ancak dikkatli bakınca anlayabiliyorum.Dediğim gibi Orta kalite *ağırlıklı* oynayın