Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

karti takinca ekranda paralel cizgiler acaba uctumu?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında karti takinca ekranda paralel cizgiler acaba uctumu? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Herkeszse selamlar..Emektar gf 4mx'ime 2-3 gun once fan aldim ilk basta elektrik kablosuna dikkat etmeden oturdugu sekilde taktim calismadi bozuk ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-12-05, 16:04   #1 (permalink)
RaDiCaLFLeX
New Member

Katılım tarihi: 18.04.05
Nereden: izmir
dead karti takinca ekranda paralel cizgiler acaba uctumu?

Herkeszse selamlar..Emektar gf 4mx'ime 2-3 gun once fan aldim ilk basta elektrik kablosuna dikkat etmeden oturdugu sekilde taktim calismadi bozuk sandim 2-3 kere denedim olmadi sonra farkettim ters : P diger turku plastigi biraz yontarak taktim fakat..Sonrasinda pcyi acinca ekrana dikeylemesine paralel cizgiler gelmeye basladi belli noktalarda hep geliyor windows acildimi kararip aciliyor monitor tnt2i takiom pcde veya monitorde hic sorun yok fakat gf4 hep cizgiler cikariyor ve win acilinca kararip acilio pc cilere gosterdim yapmiyoruz cart curt cektiler izmirdeyim napim bu karti copemi atim arkadaslar
RaDiCaLFLeX çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-12-05, 17:12   #2 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
zannedersem karrta bir güç kaybı yada gelen güçte bir eksiklik olusmus fansız kartını bir ikii dakika calıstır gene aynı seyi yapıyosa muhtemeln bu durum kalıcı bir hal almıs bilgileri vermeyi unutma baska cözümlerde üretebiliriz
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-12-05, 17:33   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
müdahale sırasında karta fiziksel zarar vermişin tamir olma ihtimali çok düşük ...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:22.