Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda leadtekmi-gigabayt başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar 7600 gs ekran kartı alacağım.
aslında palit markada karar kılmıstım ama alacağım yerde palit yok.
ondan ya leadtek yada ...
arkadaslar 7600 gs ekran kartı alacağım.
aslında palit markada karar kılmıstım ama alacağım yerde palit yok.
ondan ya leadtek yada gidabayt alcam hangisini tavsiye edersiniz????
hangisinin işlemci hızı falan daha iyi.
asağıda konu var alsında ama acil cevap gerekli ondan konuyu özteleyip tekrar actım kusura bakamyın.
yarın mutlaka sipariş vermem gereklide.
Performansı için birşey diyemeyeceğim. Extreme modelleri meşhur Leadtek'in. 3 tane leadtek kart kullandım daha önce. OC performansıda çok kötüydü hepsinin. Bana düşen kartlarda sorun olabilir bilmiyorum . Leadtek i türkiyeye getiren multimedya kartın bozulduğunda sana çok iş çıkarır söyleyim.
Amd X2 6000+ | Epox MF4 Ultra 3 | 2x2GB Twinmos PC6400 | 22" Samsung 226BW + 32" Toshiba 32XV500 | HIS 1GB ATI 5770 | Creative X-FI | Creative Megaworks THX 550 | Sennheiser HD555 | Skystar 2.6c + 2x90 cm çanak Xbox 360 20GB | 14" Asus UL80VT ve 12" MSI PR200 Notebook | 32 GB IPod Touch
Beko da getiriyor Leadteki. Ben olduça memnunum satış sonrası hizmetlerinden. Kartım bozulduğunda 2 hafta içinde bir üst modeli ile değiştirdiler. Veya bazı arkadaşlara para iadesinde bulundular.
Arkadaşım sana tek bir tavsiyem olacak;
madem 7600gs alacaksın o zaman gddr3 ramleri olan bi kart al ve 7600gt performansı al
P4 Prescott 2.4@3.7(maalesef buraya kadar) tt Big typhoon for cooling Gigabyte 8IPE1000-G512 Mb Ddr400 Sapphire 9600xt 420 Watt Raidmax Psu Philips 107T5 Microsoft Value Pack Samsung Serial Ata 80 Gb HddAirties Rt 102 Adsl Modem
arkadaslar
leadtek in pcb leri kaliteli sole kaliteli nvidianın verdigi protatipin aynısını yapıo
gigabytede ole 7600gt lerine bakın 2 sininde aldıgı puanlar fln aynı
7600gs içinde onlara 150usd fln vericegine palit 7600gt al
leadtek nvidianın ii bi arkadası dielim gzl gpuları leadtek alır yuksek hızlara cıkan ztn bunları nvidia en pahalıya satar sonra gpu lar da sorun az arttıgında yada yuksek frekanslarda calısmaamsınan ucuza satılıyor
extreme modellerinde basarılı olabilir ama palit 7600gt lerde 1.2ns bellek var 7600gt extremesi cokda ii gelemdi bana gore
ama palitin gpu ları leadtek kadar cıkmaz leadtekin bellekleri gibi palit gibi cıkmaz
gigabyte ile 2 si aynı diebiliriz seklide aynı sadece soutucu nun uzeirndeki resim farklı hangisi hos gelirse onu al derim ama ddr2 karta cok para verme bnce
600/900 yaparsın en fazla hadi timing fln desek 600/1000 oda bant genişligini kapayan bi frekans bellekte
Beko da getiriyor Leadteki. Ben olduça memnunum satış sonrası hizmetlerinden. Kartım bozulduğunda 2 hafta içinde bir üst modeli ile değiştirdiler. Veya bazı arkadaşlara para iadesinde bulundular.