Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Ekran Kartları »

Lütfen YARDIM FİLM İZLEYEMİYORUM HANGİ EKRAN KARTI?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Ekran Kartları forumu altında Lütfen YARDIM FİLM İZLEYEMİYORUM HANGİ EKRAN KARTI? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "BELKİ BİRAZ SAÇMA OLACAK AMA ELİMDE ANTİKA Bİ PC VAR VE Bİ EKRAN KARTI VAR Kİ HİÇ SORMAYIN! S3 VİRGE ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-03-05, 00:29   #1 (permalink)
darudeporti
New Member

darudeporti Avatar

Katılım tarihi: 28.02.05
Nereden: ÇANAKKALE
Lütfen YARDIM FİLM İZLEYEMİYORUM HANGİ EKRAN KARTI?

BELKİ BİRAZ SAÇMA OLACAK AMA ELİMDE ANTİKA Bİ PC VAR VE Bİ EKRAN KARTI VAR Kİ HİÇ SORMAYIN! S3 VİRGE DX/GX 4 MB Bİ EKRAN KARTI O YÜZDEN Bİ FİLM BİLE İZLEYEMİYORUM! ATLIYO SÜREKLİ TAM EKRAN OLUNCA! ONUN İÇİN BANA Bİ EKRAN KARTI ÖNERİN Kİ TAKTIĞIMDA SORUN ÇIKMASIN VE 3D ÖZELLİĞİ DE OLSUN! PC'NİN KONFİGÜRASYONU AŞAĞIDA!

VIA TECNOLOGİES, INC. VT82C692BX CHİPSET ANAKART ÜZERİNE PENTIUM 3 733 VE 160 RAM VAR!
DAHA BAŞKA ALMAM GEREKEN Bİ ŞEY VARSA RİCA EDERİM YAZIN! ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM! İLGİNİZ İÇİN ŞİMDEN TEŞEKKÜR!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-05, 01:38   #2 (permalink)
apple
Member

apple Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.02.04
Nereden: Bodrum
30-35 dolar civarı bir mx 400 yada yenilenmişi mx 4000 işini görür oyun oynamayacağına göre. hatta 1 yıldan eski birçok oyunuda o sistemle oynatır.
selamlar.
apple çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-05, 01:42   #3 (permalink)
apple
Member

apple Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.02.04
Nereden: Bodrum
biraz daha veririm dersen bir 9550 ati alabilirsin 128 bit expertvisionlar 70 $ civarı
apple çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-05, 11:03   #4 (permalink)
enigma_
V.I.Member

enigma_ Avatar

Katılım tarihi: 02.11.03
Nereden: ankara
anakart 4x mi?
Eski 01-03-05, 11:28   #5 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
10-15 dolara bir tnt al fazla da masrafa girme bence
Vito Andolini çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-05, 17:33   #6 (permalink)
sed22
Rookie Member

Katılım tarihi: 11.03.04
Nereden: izmir
sana bir tnt 2 yeter bence.. gidip o sisteme 9550 alınmaz... bence sen komple sistemi değiştir
sed22 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-05, 17:41   #7 (permalink)
vizjerei_z
V.I.Member

vizjerei_z Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: istanbul
gforsa mx440 al işini görür. hem de ucuz.ikinci el al daha iyi olur.
vizjerei_z çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-03-05, 18:15   #8 (permalink)
burock2010
Silver Member

burock2010 Avatar

Bilgisayarım
Nereden: MAGMA
bencede buranin satilik urunler kismina bakarsan elbet kendine gore ucuz ikinci el birseyler bulabilirsin bence

burock2010 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-03-05, 00:01   #9 (permalink)
darudeporti
New Member

darudeporti Avatar

ÇOK SAOLUN SİZE DE ZAHMET OLDU! SANIRIM Bİ MX 440 ALACAM! EYVALLAH!
darudeporti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-03-05, 17:01   #10 (permalink)
erdemaslan89
Member

erdemaslan89 Avatar

Nereden: ANKARA
slm dostum eğer bana soracak olursan biraz paraya kıy ve 256 mb bi ekran kartı al özellikle ati radeon olmalı ve marka olarak asus almalısın ama böyle bi kart takacak olursan sistemini de genel olarak yenilemen gerekir misal anakart ,işlemci,ram vs.
erdemaslan89 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 11:29   #11 (permalink)
Sh@DoW
Cool Member

Sh@DoW Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Lat/Lon: 38.7° N 29.4° E
Alıntı:
erdemaslan89 tarafından iletildi.
slm dostum eğer bana soracak olursan biraz paraya kıy ve 256 mb bi ekran kartı al özellikle ati radeon olmalı ve marka olarak asus almalısın ama böyle bi kart takacak olursan sistemini de genel olarak yenilemen gerekir misal anakart ,işlemci,ram vs.
@erdemaslan89: Dostum bu sisteme 256MB bi anakartmı öneriyosun? ilginç...

@darudeporti : Bence de mx440 işini görür şimdilik, üstelik diğer arkadaşların dediği gibi ikinci eli ucuzda, ilerde sistemi komple değiştirebilirsin ztn.
Not: Ben gecen hafta sattım 64MB Leadtek Gforce4 mx/440, 2.5 yıl kullandım ki karttan memnundum 6600gt aldıgım için sattım. Kartı aldıgım yere sattım 25$'a verdim 2.el piyasasını tam bilmiom belki ucuza gitmiştir, belkide ederi odur, ama 3.şahıslara elden hemen satış yapamayacağım bi şehirde oturdugum için o fiyata verdim.

Sh@DoW çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 18:11   #12 (permalink)
funkyfancies
Cool Member

funkyfancies Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.03
soket 370 anakart celeron 433 tnt2 ile bile oynatmadı divx filmleri sanırım ekran kartı değişse yine olmıyacak divxlerin encode edilebilmesi için yüksek işlemci gücü istemesinden dolayı. yanılıyormuyum yada varmı böyle ekran kartını değiştirip seyredebilen?
funkyfancies çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 18:21   #13 (permalink)
natre
Senior Member

natre Avatar

Nereden: istanbul
Yorumlar bana da ilginç geldi gerçekten. Ben problemi okuduğumda ekran kartından olamayacağını düşünmüştüm ama herkes bi kart tavsiye etmiş. Bence sorun işlemcinin yetersiz olmasından kaynaklanıyor.
natre çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 18:28   #14 (permalink)
Sh@DoW
Cool Member

Sh@DoW Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Lat/Lon: 38.7° N 29.4° E
Alıntı:
natre tarafından iletildi.
Yorumlar bana da ilginç geldi gerçekten. Ben problemi okuduğumda ekran kartından olamayacağını düşünmüştüm ama herkes bi kart tavsiye etmiş. Bence sorun işlemcinin yetersiz olmasından kaynaklanıyor.
Hmm açıkcası ben soruna dikkat etmedim bile, konu "ekran kartı tercihi" ne kaymış...
Sh@DoW çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-03-05, 23:35   #15 (permalink)
darudeporti
New Member

darudeporti Avatar

BEN DE ANLAMADIM AMA OLYI BAŞINDAN ANLATAYIM!

Arkadaşlar bendeki sorun şu önceden bende bi celeron 333 mhz vardı en eskisinden ve abit bh-6 bi anakart tabi bi de 64 ram vardı! Ben yokken ufaklık anakartı yakmış ben de gelince ikinci el bi şeyler taktım ama ekran kartı ile ses kartı aynı kaldı! İşin garibi ben eski sistemimde vcd filmlerimi sorunsuz full izleyebiliyordum! Ve sistemi biraz yükselttim ama sorun biraz kafamı karıştırdı! Ben de muhtemelen ekran kartından olacak düşündüm! OLAY BUNDAN İBARET! NEDİR SİZCE? Ne yapmalıyım! Ucuz bi çözüm ! Öğrenciyiz!
darudeporti çevrim dışı  
Digg this Post!