Bu sayfada Donanım kategorisindeki Ekran Kartları forumunda Nvidia 6600GT ve SyncMaster 226CW başlıklı konu tartışılıyor; Selam arkadaşlar,
Bundan 1, 1,5 ay önce gidip kendime SAMSUNG SyncMaster 226CW bir ekran aldim. Geniş ekranlar arasında en popüleri ...
Selam arkadaşlar,
Bundan 1, 1,5 ay önce gidip kendime SAMSUNG SyncMaster 226CW bir ekran aldim. Geniş ekranlar arasında en popüleri buydu o sıralar, Samsung ürünleri de iyi olur genelde. Sorunum şu, bu adamlar ekran ile birlikte Magic Tune Premium bide Natural Color Pro diye 2 yazılım vermişler. Kurdum bende hani renk ayarlarını falan düzenlerim diye. Nedense PC'yi her açtığımda bana hata veriyor Magic Tune. Ekran kartınızı sevmedim yor adam iyi mi
Ve ekranin parlaklık, renk gibi ayarları kapalı bende Kendi sitelerinden sorunu anlattım geri dönen olmadı. Son sürümünü indirdim hem Magic Tunes'un hemde benim ekran kartının yok yine olmadı. Ekran kendine göre bir güneş gibi parlıyor bi kararıyor durduk yere. Film seyredeyim diyorum insanların surat renklerini görseniz dağılırsınız gülmekten. Herkes ölmüş domuz dötü gibi
Ha bide web sayfasında şöyle bir not var. "Efendim, şimdi bu ürünü aldınız almasına ama ekran kartınız ne çook eski nede çook yeni olcak, gerisine karışmam, gidip orta karar birşeyler alın artık"
Elim kolum bağlı ekranin altında düğmelerle de bi ayar değişmiyor. Bastığımda hemen Magic Tunes ile ayar et diyor. Magic Tunes'u sildiğimde de windows ekranın çözünürlük ayarlarını markasını tanımıyor
iki ara bi derede kaldım yardım lütfen
bendende size bir not: SyncMaster 226CW alırken ekran karıtınızı beğeniryorsa firma alın. yoksa parayı harcamayın derim
Abit A8N Fatal1ty / AMD Ath 64bit 3000+
1 GB Corsair 400Mhz ram / ASUS nvidia Geforce 6600 GT
Sony SDM-HS95P 19" Display
Samsung 120GB 7200rpm SATA HDD /Seagate 200GB 7200rpm SATA2 HDD
Eğer bu satın alma olayı son bir hafta içinde gerçekleşmişse hemen gidip ürünü değiştirin bence. Biliyorsunuz tüketici hakkı olarak ürünü sırf beğenmediğiniz için değiştirme hakkınız var, üzerine biraz daha ekleyerek veya aynı fiyat seviyesinde başka bir monitör alın.
selamlar, cevabın için teşekkür ederim. Lakin ne yazık ki o limitli süreyi aştım ben. Hani bir çözüm vardır ümidi ile, ha buldum ha bulacağım derken...geçti zaman
Kaldı ki o süre bir hafta değil 15gündü diye hatırlıyorum.
mantaboy, bir süre daha inceledim ama o programlar için hala bizim ekran kartı destegi yoktu bende ucunu bıraktım olduğu kadar diyerek kullanıyorum. Aslında monitör gayet güzel, bazı kartları desteklemiyor. Sonuç olarak ben hala bir çözüm bulamadim ne yazııki. Magic Tunes'un sitesinde 6600gt'yi destekliyoruz lafını da göremedim. karar senin